‘Positief opvoeden in onzekere tijden’

Foto: Pixabay

De coronacrisis vraagt extra inspanningen van ouders. Daarom biedt GGD Hart voor Brabant u op dinsdag 19 mei van 19.30 tot 20.30 uur een webinar: ‘Positief opvoeden in onzekere tijden’ aan.

Thuis werken, uw kinderen les geven, boodschappen doen en alle ballen in de lucht houden. De Corona crisis vraagt extra inspanningen van ouders. GGD Hart voor Brabant biedt u op dinsdag 19 mei van 19.30 tot 20.30 uur een webinar: ‘Positief opvoeden in onzekere tijden’ aan.

Hoe combineer ik werk en gezin? Hoe maak ik meer tijd voor mezelf en kan ik beter omgaan met spanningen binnen mijn gezin? Dit webinar geeft u tips bij de opvoeding van uw schoolgaande kinderen tussen de 5 en 15 jaar.

Aanmelden
Wilt u zich aanmelden, ga dan naar de facebookpagina van GGD Hart voor Brabant of kijk op de website van GGD Hart voor Brabant. Aanmelden kan tot en met dinsdag 19 mei. Na aanmelden ontvangt u direct een mail met een link naar het webinar. Hebt u vragen? Dan kunt u vooraf contact opnemen met Bianca de Vos via [email protected]. Tijdens het webinar kunt u vragen stellen via de chat.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen