Van de Laak-Swinkels door werken tijdens het Corona virus

Foto: van de Laak-Swinkels

Zoals veel dienstverlenende bedrijven hebben de medewerkers van Van de Laak Swinkels Technische Installaties tijdens het Corona virus door gewerkt. Daar wij allemaal klachten vrij zijn, konden wij onze werkzaamheden voort zetten, maar we zijn wel voorzichtig te werk gegaan, want we zijn zuinig op ons personeel.

Voor een reeds geplande afspraak hebben we een dag van te voren contact met de klant opgenomen of er klachten zijn en of dat de klant de afspraak door wilde laten gaan. Wij hebben ons aan de richtlijnen van het RIVM gehouden, bij aankomst werden er geen handen geschud en we namen de 1,5 meter afstand in acht.

Wij hebben onze werkzaamheden vooral voortgezet op scholen en bij bedrijven omdat we daar het beste onze werkzaamheden konden voortzetten conform de gestelde richtlijnen van het RIVM, daar er weinig mensen aanwezig waren en wij toch in ruimtes werken waar verder niemand aanwezig is.

Maar als er particuliere klanten toch storingen of problemen hadden, hebben wij ze niet in de kou, zonder warmwater of met hun probleem laten zitten. We vragen of er Corona klachten aanwezig zijn en als dit niet het geval is, konden wij onze werkzaamheden gewoon gaan uitvoeren en de klant uit de problemen helpen. Gelukkig hebben wij geen klanten hoeven teleurstellen, wij betreuren het wel dat wij een klant zijn verloren aan het Corona virus.

Met de versoepeling in mei is het voor ons ook iets makkelijker geworden zodat wij onze werkzaamheden hebben kunnen uitbreiden. Natuurlijk blijven wij bij klanten infomeren of er klachten zijn i.v.m. Corona en houden wij ons aan de richtlijnen van het RIVM, want wij zijn nog steeds zuinig op ons personeel.

Wij zijn blij dat we onze werkzaamheden hebben kunnen voortzetten, dat ons team geen klachten heeft en dat wij onze klanten van dienst hebben kunnen zijn de afgelopen tijd. Blijf gezond en weet dat wij met ons team voor u klaar staan.

Website 

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen