Terras IJzeren Man Vught gezellig vol

Foto: Lisette Broess

Op een hele zonnige Tweede Pinksterdag mochten om twaalf uur ’s middags voor het eerst in bijna drie maanden tijd de terrassen weer open. Bij de IJzeren Man Vught (IJM) zorgde dat voor gezelligheid en enthousiaste gasten.

Bedrijfsleider Remi Verwijst kijkt terug op een goede dag. “Ik ben heel erg blij dat mensen zo coulant zijn met de aangepaste regels die we hebben. Het was best wel druk, maar we hebben niet vol gezeten en dus ook niemand de toegang hoeven weigeren. Het waren mooie aantallen mensen. Het ging eigenlijk allemaal heel erg goed. Het terras hebben we uit elkaar gehaald en deels op het strand gezet. Dat vonden de mensen erg gaaf. Om het contact tussen de medewerkers en de gasten te minimaliseren, hebben we de mogelijkheid ingevoerd om te bestellen met een QR-code.

Het gaat tegen ons gevoel van gastvrijheid in, maar is in deze tijden wel een goede oplossing. Tachtig procent heeft van deze mogelijkheid gebruik gemaakt en daar zijn we zeker tevreden over. Het was een goede dag.”

Door Lisette Broess-Croonen

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen