Verkeersmaatregelen in de Glorieuxlaan en Laagstraat

Foto: Pixabay

In delen van de Glorieuxlaan en Laagstraat is het asfalt versleten. Dat gaan we in twee fasen vervangen. Eerst in de Glorieuxlaan, daarna in de Laagstraat. Hieronder leest u meer over het werk en de bijbehorende verkeersmaatregelen.   

Glorieuxlaan
Vanaf 22 tot en met 26 juni is de Glorieuxlaan tussen de Haldersebaan en Vlasmeersestraat voor het motorverkeer afgesloten. Fietsers en voetgangers kunnen er wel door. Vrachtverkeer richting De Ketting, De Schakel, Industrieweg en Kempenlandstraat wordt vanaf de A2 omgeleid via de N65, Helvoirtseweg, Van Voorst tot Voorststraat en Maarten Trompstraat. Overig autoverkeer wordt vanaf de Haldersebaan omgeleid.

Laagstraat
Na de Glorieuxlaan gaan we in de Laagstraat aan de slag. Vanaf 29 juni tot en met 3 juli is de straat tussen de rotondes De Ketting en Wolfskamerweg afgesloten voor motorverkeer en fietsers. Voetgangers kunnen er wel door. Vrachtverkeer richting de Industrieweg en Kempenlandstraat wordt vanaf de A2 omgeleid via de N65, Helvoirtseweg, Van Voorst tot Voorststraat en Maarten Trompstraat. Het overige verkeer wordt omgeleid via de Repelweg, Molenstraat en Industrieweg v.v.

Bron: Gemeente Vught

pdf Verkeersmaatregelen Glorieuxlaan (PDF, 5.31 MB) pdf Verkeersmaatregelen Laagstraat (PDF, 5.32 MB)

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.

 

Reacties