Inschrijving Zomerschool Vught 2020 gaat van start

Foto: Pixabay

Wat een enthousiaste reacties kwamen er binnen na het bericht dat de Zomerschool Vught dit jaar toch doorgaat! Na een lange periode zonder veel sociale contacten is het voor de 55-plussers uit de Gemeente Vught weer mogelijk om elkaar te ontmoeten.

En dat is precies waar het bij de Zomerschool Vught om gaat: Samen iets ondernemen.  ABZ en OUDEREN SAMEN presenteren op donderdag 2 juli een aangepast programma, waaraan alle 55-plussers uit de gemeente Vught veilig kunnen deelnemen. Het aanbod is mede tot stand gekomen dankzij de Seniorenbus en woonstichting Charlotte van Beuningen.

Kleinschalige activiteiten
De 11e editie van de Zomerschool verloopt iets anders dan men gewend is. Dit jaar geen dagtochten of excursies. In plaats daarvan zijn er in de periode 13 juli tot en met 14 augustus kleinschalige activiteiten met een aangekleed kopje koffie. Dat kunnen gezellige bijeenkomsten zijn met muziek, een quiz, een verhaal of een lezing. Of wat actiever: een mooie fiets- of wandeltocht. Alle activiteiten zullen plaatsvinden in de buitenlucht. En natuurlijk houden we 1,5 meter afstand.

Inschrijven vanaf 2 juli
Omdat het aantal deelnemers per activiteit dit jaar beperkt is, kunnen deelnemers zich maar voor maximaal 2 onderdelen inschrijven. Dankzij een subsidies van het ‘Oranjefonds’, ‘Fonds Sluyterman & Van Loo’ en ‘Stichting tot Steun aan Ouderen uit ‘s-Hertogenbosch e.o.’ zijn alle activiteiten gratis. De inschrijving start op donderdag 2 juli. Let op! Aanmelden kan alleen telefonisch, via 073-657 20 00, of door een mail te sturen naar [email protected].
De inschrijvingen worden op volgorde van binnenkomst behandeld. En vol = vol! Wacht dus niet te lang met inschrijven!

Programma
De folder met het programma is vanaf donderdag 2 juli verkrijgbaar op alle bekende adressen, zoals in DePetrus bij ABZ, de Rode Rik 2.0, het gemeentekantoor en WZC Theresia of Huize Elisabeth. De digitale versie kun je bekijken op de websites van ABZ (www.abzvught.nl) en OUDEREN SAMEN (www.ouderensamen.nl) .

Wil je meer informatie? Stuur dan een mail naar [email protected] of bel tijdens kantooruren met 073-657 20 00.  www.abzvught.nl

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen