Alternatieve 4Daagse & Alternatieve Blarenbabbel 2020

Foto: Blarenbabbel

Zoals met name de Vughtse wandelaars al wel weten is er dit jaar geen normale Internationale Vierdaagse in Nijmegen vanwege het coronavirus. Hiermee zou er eigenlijk ook geen – inmiddels traditionele – Blarenbabbel zijn op de zaterdagmiddag aansluitend aan de 4 daagse.
Dit jaar zou dit voor de 5de keer op rij zijn voor de Vughtse wandelaars.

Nu is er door de wandel bond een alternatieve Vierdaagse georganiseerd middels een app die te downloaden is via Wandel.nl. Je kan dan in de week van de Vierdaagse 4 dagen wandelen in eigen omgeving en in eigen tijd respectievelijk 10 20 30 40 of 50 km wandelen. Waarbij je dus wel een smartphone nodig hebt. De kortere afstanden zijn ook bijvoorbeeld nog in de avonduren te volbrengen.

Nu is er in de wandelgangen al te horen dat er diverse Vughtse wandelaars hier aan gaan deel nemen. Daarom is het misschien ook voor iedereen uit Vught een uitdaging om hier aan deel te nemen. We hebben daarom met een aantal wandelaars de handen ( voeten ) in een geslagen en 4 routes in en om Vught uit gestippeld van 20 km.
De uitgeprinte routes kunt u iedere dag afhalen vanaf 14.00 bij Cafe Oud-Zuid, op de vrijdag kan dat al vanaf 10.00. Wellicht is het leuk om gezamenlijk – met in achtneming van de 1,5 meter afstand – te starten. Je mag natuurlijk ook 1 van de andere afstanden lopen.

De start op vrijdag om 10.00 uur hebben we gedaan om ’s middags toch een alternatieve Blarenbabbel te kunnen houden vanaf 15.00 uur op het terras van Cafe Oud-Zuid, Marktveld 18, Vught. Zodat we net als de voorgaande jaren gezellig na kunnen kletsen en toch de verbroedering kunnen voelen zoals die in Nijmegen is alsmede met de Blarenbabbel.

De dagen dat je kunt wandelen zijn 21 tot en met 24 juli 2020.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen