Heb jij je al ingeschreven voor de MOVE Sportzomer?

Foto: MOVE Vught

Dit jaar organiseren wij (MOVE Vught) weer een geweldige Sportzomer. Dit jaar viert de MOVE Sportzomer haar vijfjarige jubileum én zullen veel mensen thuis zijn tijdens de zomervakantie. Hierdoor hebben we besloten om dit jaar een zeer uitgebreid programma aan te bieden.

Het programma is niet alleen voor kinderen, maar juist ook voor volwassenen en senioren. Daarom willen we ons ook extra richten op deze doelgroepen: Vier je vakantie in Vught, met de MOVE Sportzomer!

We hebben activiteiten die je samen met vrienden en vriendinnen kunt doen, maar ook activiteiten die leuk zijn voor het gezin of voor opa/oma met kleinzoon/-dochter. Doe bijvoorbeeld mee aan een workshop capoeira, padel, kickboksen of bootcamp. En vind je het leuk om te gaan discgolfen, lasergamen of handboogschieten? Ook dan kun je terecht bij MOVE Vught.

Ga snel naar www.vughtbeweegt.nl en bekijk ons volledige aanbod. Deelname aan de activiteiten van MOVE Vught is geheel gratis!  Je moet je wel inschrijven.

ZomerFun
Ouders en kinderen van de basisscholen vragen zich natuurlijk af of er ook weer leuke zomeractiviteiten op het Lidwinaveld worden aangeboden. Het antwoord is kort: Ja!

Zes weken lang wordt het Lidwinaveld, iedere donderdagochtend, omgebouwd tot een sport- en spelzone. Alle kinderen van de basisscholen in Vught en Cromvoirt zijn van harte welkom. Wij zijn er tussen 10.00 en 12.00 uur. De kinderen bepalen zelf hoe laat ze komen en hoe lang ze blijven. Nieuw dit jaar is ons aanbod voor de kleuters. De kinderen uit groep 1 en 2 zijn ook van harte welkom. Zij kunnen echter wel alleen meedoen als er begeleiding is van een volwassenen. Meer informatie over de ZomerFun is te vinden op Vught Beweegt of op onze website www.movevught.nl. Inschrijven (via Vught Beweegt) is niet verplicht, maar wel wenselijk. Deelname is gratis!

Win een fotoshoot
Wil jij en leuke fotoshoot winnen? Maak een foto van de plek waar jij onze zomerkalender hebt opgehangen. Post deze op sociale media met #vakantieinvught en tag @movevught. Doe dit voor dinsdag 21 juli 2020. We maken de winnaar bekend op woensdag 22 juli 2020.

Vught Beweeg
In april hebben we het platform Vught Beweegt opgericht. Op www.vughtbeweegt.nl zie je alle creatieve, educatieve en sportieve activiteiten in de gemeente Vught.

Wil je snel zien welke activiteiten er allemaal in de zomervakantie worden aangeboden, klik dan op “zomeractiviteiten” en ga direct naar het overzicht.

Aanbieders die ook graag hun activiteiten op dit platform willen plaatsen kunnen dat doen door een account aan te maken op de website Vught Beweegt. Heb je vragen of wil je ondersteuning? Neem dan contact op via [email protected]

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen