De Bossche Komeedie speult “Blijve Lache”

Foto: Bossche Komeedie

Hooggeëerd publiek, liefhebbers en fans van de Bossche Komeedie, Door allerlei beperkingen zijn wij dit jaar helaas niet in staat om voor u een nieuw Bosch’ blijspel op de planken te brengen. Toch willen wij u een gezellig avondje Bosch’ comedy theater niet onthouden. 

Daarom presenteren wij u met trots in Perron-3 en in Theater de Speeldoos onze nieuwe productie:

“BLIJVE LACHE”

 Een avond ongedwongen komisch theater met hilarische sketches en monologen waarin de lach, Den Bosch én het Bossche dialect centraal staan. En dit alles natuurlijk ten tonele gebracht door een topcast met o.a;  Nancy Gerrits, Robert Oomens, Joyce Hulshoff, Erik Kroon, Ingrid den Teuling, Huipie Vugts, Tjeu van Beekveld en Maarten de Laat; onder regie van Ruud van de Laar

Laat u verrassen door diverse verschillende theaterdisciplines. Iets anders dan u van ons gewend bent maar zeker niet minder leuk, verrassend en onderhoudend!

Het aantal kaarten á 19,50 is beperkt tot 80 personen per avond dus ben er snel bij. Voor verdere informatie verwijzen wij u naar onze facebookpagina: https://www.facebook.com/DeBosscheKomeedie , naar onze website: www.debosschekomeedie.nl  en naar de websites van Perron-3 en Theater de Speeldoos.

Perron-3 in Rosmalen:
1-2-3 en 8-9-10 oktober : Aanvang 20.00 uur
Kaarten: tel. 073-8507550 of via www.perron-3.nl

Theater de Speeldoos in Vught:
23-24-25, 30-31 oktober, aanvang 20.00 en 1 op november, aanvang 14.00
Kaarten: 073-6565588 of via www.theaterdespeeldoos.nl

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen