Concert door vioolduo Brackman-LeCoultre

Foto: Martina Zuzana Simkocova/Huize Bergen

Op vrijdag 14 augustus geeft het duo Brackman-LeCoultre een concert in de tuin van Landgoed Huize Bergen in Vught. Violisten Tim Brackman en Floor Le Coultre ontmoetten elkaar al op jonge leeftijd bij de Academie Muzikaal Talent.

Allebei studeerden ze achtereenvolgens bij Joyce Tan, Ilona Sie Dhian Ho (Koninklijk Conservatorium Den Haag) en Pavel Vernikov (Bergamo, Italië). Na samen veel kamermuziek uitgevoerd te hebben in verschillende formaties ontdekten ze het repertoire voor twee violen.

Eind juli/begin augustus maakt het duo Brackman-LeCoultre een tour met concerten in de regio. De concerttour is met steun van het Fonds Podiumkunsten tot stand gekomen. Dit fonds heeft geld ter beschikking gesteld aan podiumkunstenaars die, aangepast aan de coronamaatregelen, bijzondere initiatieven ontwikkelen om cultuur bij het publiek te brengen. Het fonds biedt daarmee een helpende hand in tijden waarin cultuur in zwaar weer verkeert. Tim en Floor over hun concerttour: “Door de coronacrisis is het voor veel mensen niet mogelijk om concerten te bezoeken. Wij zijn verheugd live muziek naar u toe te brengen, op prachtige locaties in verschillende regio’s.”

Op 14 augustus doet het duo Brackman-LeCoultre tijdens zijn concerttour Landgoed Huize Bergen in Vught aan. Daar zal het duo in de tuin werken spelen voor twee violen en viool/altviool, van componisten als Mozart, Spohr en Prokofjev. Tim Brackman en Floor Le Coultre zullen alle stukken van een persoonlijke toelichting voorzien, waarin ze de luisteraars meenemen naar de tijd waarin de componisten leefden en hun werken schreven.

Locatie:
Het concert vindt buiten in de tuin van Landgoed Huize Bergen (Glorieuxlaan 1, Vught) plaats. In verband met de anderhalvemeter afstand is er een maximum van 40 stoelen per concert beschikbaar.

Datum en tijd:
Vrijdag 14 augustus: 15:30-16:30 uur

Toegang:
Gratis met mogelijkheid tot vrijwillige bijdrage (richtlijn €7.50 p.p).

Reserveren:
In verband met de coronamaatregelen is reserveren verplicht, via [email protected]

Meld bij reservering het aantal personen. U ontvangt een ontvangstbevestiging van uw reservering.

Geniet tijdens het concert van een goed gevulde borrelplank en een verfrissende drankje. U bent voor aanvang van het concert en na afloop van harte welkom op het terras of park van Landgoed Huize Bergen.
Reserveer in uw concertboeking alvast uw borrelplank voor 2 personen a €14,50 zodat het voor u om 15:30 uur klaar staat in het landhuis. Betaling kan per pin/contant aan de bar.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen