Vons Lunchcafé voor een gezellig eet- of borrelmoment

Op de hoek van de Koestraat is sinds vorige week, dinsdag 1 september, een nieuwe eetgelegenheid geopend; Vons Lunchcafé. Bij Vons Lunchcafé kan men zes dagen per week terecht voor een goed ontbijt, mooie lunch, koffie met een verrassend gebakje en/of een borrel met de lekkerste borrelplanken.

Yvonne Wolfs kreeg tijdens de coronaperiode het aanbod om de zaak die er toen zat, over te nemen. “Na tien jaar eigenaresse van Sunflower aan de Bossche Woonboulevard te zijn geweest, was ik wel toe aan iets nieuws. Bij Sunflower kwamen mensen om snel iets te eten en drinken tussen het winkelen door en veel kantoormensen Daar was het steeds rennen, rennen, rennen. Hier in Vught wil ik mensen laten genieten van een mooie lunch, een kleurrijk schilderij op je bord met smaken die perfect bij elkaar passen en je verrassen. Ik vind het ook belangrijk om een praatje met de gasten te maken en ze persoonlijke aandacht te geven.”

Kleurrijke lunchkaart

Hoewel het een lunchcafé is, kunnen gasten ook terecht voor een lekker ontbijt of een gezellige borrel. “We gaan al om acht uur ’s ochtends open en sluiten pas om zeven uur ’s avonds weer de deuren. De hele dag kan men hier lekker knus iets komen eten en drinken. Tot vijf uur kan er van onze lunchkaart besteld worden.” De gerechten op de lunchkaart zijn volgens Wolfs bijzonder lekker en kleurrijk. “Onze chef-kok houdt van mooie gerechten met veel kleur en goed van smaak. Maar ook een uitsmijter kan bij Vons besteld worden. We hebben hoofdzakelijk biologische wijnen, diverse soorten bier van de tap en heerlijke kaasplanken van onze buurman De Kaasstulp.”

Gasten positief

Vons heeft voor de opening enkele proefdagen gehad en geweldige reacties gekregen. “Ook de eerste week is het heel erg goed gegaan. Het is mooi weer geweest en dat nodigde mensen uit om op ons terras te gaan zitten. De gasten gaven ook aan goed te voelen wat we hier neer hebben willen zetten.”

Zes dagen per week bent u vanaf acht uur ’s ochtends welkom bij Vons Lunchcafé. “Alleen op maandag zijn we gesloten. Spontaan binnen lopen kan, maar in verband met de coronamaatregelen, is reserveren nu wel fijner. Dan kan ik iedereen een mooi plaatsje geven.”

Reserveren kan telefonisch: 073-6892927.

Wees welkom bij Vons Lunchcafé

Ontbijt – lunch – borrel

 

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen