VVD Vught-Helvoirt-Cromvoirt presenteert kandidatenlijst en programma gemeenteraadsverkiezingen

Foto: Verkiezingen 2018

In aanloop naar de herindelingsverkiezingen legt VVD Vught-Helvoirt-Cromvoirt een stevige basis met een diverse kandidatenlijst.  Naast de vertrouwde gezichten als lijsttrekker Mark du Maine en lijstduwer wethouder Saskia Heijboer, hebben zich ook vier kandidaten uit Helvoirt gemeld en voor het eerst deze verkiezingen een tweede lijstduwer: Albert Verlinde uit Cromvoirt.

De kandidatenlijst kent hiermee 27 kandidaten. Mark du Maine debuteert als lijsttrekker dit jaar, maar is al sinds 2010 actief in de fractie, eerst als raadslid en vervolgens als fractievoorzitter.

Met het uitgangspunt ‘Bouwen aan de toekomst’ streeft VVD Vught-Helvoirt-Cromvoirt naar een toekomstbestendige gemeente die klaar is voor de verandering naar een optimale leefomgeving. Daarnaast is er binnen de partij speciale aandacht voor de volgende speerpunten: veiligheid, infrastructuur, financiën, de woningvoorraad passend maken en ondernemers. VVD Vught-Helvoirt-Cromvoirt wil voorts de lokale identiteit van de kernen Vught, Helvoirt en Cromvoirt als erfgoed behouden.

Per 1 januari 2021 splitst de gemeente Haaren zich op en vormen de kernen Vught, Helvoirt en Cromvoirt de nieuwe gemeente Vught. Daarom worden er op 18 november aanstaande tussentijdse gemeenteraadsverkiezingen gehouden. De kandidatenlijst Kandidatenlijst GR2020

Meer informatie, de volledige kandidatenlijst en het programma is gepubliceerd op de website van VVD Vught-Helvoirt-Cromvoirt: vught.vvd.nl

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen