Tweede inbraak binnen half jaar bij Voetbal vereniging Helvoirt

Foto: FPMB Bart Meesters

Voor de tweede keer in een half jaar tijd hebben inbrekers toegeslagen bij Voetbal vereniging Helvoirt aan de Sportlaan in Helvoirt. Omstreeks 04.30 uur in de nacht van donderdag op vrijdag knipte een onbekende man een gat in het hek, nabij de hoofdingang van de voetbalvereniging.

Nadat de man via dit gat in de omheiing op het terrein was gekomen, werd een van de toegangsdeuren van het sportcomplex met een koevoet geforceerd. Een maal binnen heeft de inbreker de deur van de ballenopslag geforceerd, maar op camerabeelden is te zien, dat de inbreker al snel inzag dat daar niks voor hem te halen viel. Wel had de inbreker het schijnbaar koud, want een groen vest wat aan de kapstok hing werd door in inbreker aangetrokken voordat hij verder ging met zijn inbraak.

Ondertussen al het inbraak alarm afgegaan en waren bestuursleden en politie al onderweg. Ook achter de bar waar hij enkele kasten overhoop haalde, en
alleen op enkele legen geldkistjes stuiten vond de inbreker niks van waarden. Nog geen twee minuten na het openbreken van de deur van het sportcomplex vertrok hij zonder buit.

Met een groot aantal politie-eenheden zowel uit de regio Den Bosch als vanuit de regio Tilburg werd op en terrein en in de omgeving gezocht, maar helaas werd de inbreker niet meer aangetroffen. Wat de politie nog wel heeft is haarscherpe camerabeelden van de inbraak, waar de dader duidelijk op staat.

Het signalement van de inbreker:
Blanke man, gekleed in een spijkerbroek, groen vest, zwart shirt met daarom een embleem, een pet met een embleem, en zwarte schoenen. Ook zou hij een
baardje hebben. Tijdens de inbraak droeg de man een mondkapje. De man is er vandoor gegaan met een koevoet, een hamer en een grote witte boodschappen[en tas.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen