Stem op de Winterschool bij de Raboclubkasactie

Foto: Zomerschool

De Zomerschool is nog maar net achter de rug, en nu vragen wij je om een stem uit te brengen voor de Winterschool. De Winterschool is twee jaar geleden begonnen en a.s. winter komt er wéér een Winterschool met een mooi (coronaproef) programma.

We hebben daarvoor een aanvraag ingediend bij de Rabobank clubkasactie voor een bijdrage aan de Winterschool 2021. Eén keer per jaar kunnen Rabobank klanten op hun favoriete vereniging of stichting in de regio stemmen. Alle klanten, ouder dan 12 jaar -van wie een e-mailadres bekend is- ontvagen voor de stemperiode een e-mail met een unieke persoonlijke code om 5 stemmen uit te brengen.

Stem op de Winterschool!
De bank stelt voor 2020 een mooi bedrag beschikbaar! Hoe meer stemmen we krijgen, des te hoger het bedrag dat naar onze kas gaat! Vanaf 5 oktober tot en met 24 oktober 2020 kunnen Rabobank klanten en leden stemmen op onze stichting: https://www.rabo-clubsupport.nl/deelnemers/details/73246-stichting-ouderen-samen?code=1219

Ben je geen Rabobank klant, dan ken je wellicht iemand die dat wel is en op onze stichting zou willen stemmen. Elke stem telt! Alvast hartelijk dank, mede namens de deelnemers van de Winterschool.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen