PatiPatisserie de Rouw Vught lanceert coronaproof cadeau/kerstpakket en viert drie generaties nougatinetaart

Foto: Pat. De Rouw

Patisserie de Rouw in Vught lanceert een coronaproof cadeaupakket voor bedrijven. Via de webshop van De Rouw kunnen medewerkers van bedrijven online hun (kerst)cadeaus kiezen, waarna ze worden afgeleverd bij de medewerker thuis of bij het bedrijf.

Daarnaast viert het bedrijf van Arthur en Doris de Rouw dat de nougatinetaart al drie generaties lang de specialiteit van het familiebedrijf is.

Coronaproof cadeaupakket
Patisserie de Rouw lanceert een coronaproof cadeaupakket voor medewerkers van bedrijven. De door de medewerker zelf online samengestelde cadeaupakketten zijn ideale geschenken voor Sinterklaas, Kerst of andere momenten. Doris de Rouw: “Waardering en dank uitspreken naar medewerkers is in dit bijzondere coronajaar belangrijker dan ooit. Door het vele thuiswerken zijn de persoonlijke contacten tussen bedrijf en medewerkers gereduceerd. Juist nu is er extra aanleiding om medewerkers te bedanken, bijvoorbeeld voor het thuiswerken, voor flexibiliteit of extra inspanningen.”

Online cadeau uitkiezen
Nu traditionele eindejaarsbijeenkomsten mogelijk niet worden toegestaan in verband met de coronamaatregelen wordt het lastiger om kerstpakketten persoonlijk uit te reiken. Doris de Rouw: “Wij voorzien daarin door een op maat gemaakte cadeauservice aan te bieden. Medewerkers kunnen online hun eigen (kerst)cadeaus uitkiezen uit ons ruime assortiment en wij maken daar een prachtig verpakt pakket van. Een verdeling over Sinterklaas en Kerst is hierin bijvoorbeeld ook mogelijk. Afhankelijk van de wens van de werkgever kunnen we de pakketten bij het bedrijf afleveren of bezorgen bij de medewerker als die in de regio Vught woont. De medewerker kan het pakket ook veilig bij ons afhalen.

Overigens is het met de verhoogde werkkostenregeling dit jaar extra aantrekkelijk voor werkgevers om onbelaste vergoedingen als kerstpakketten aan medewerkers cadeau te geven.”

Veilig winkelen, afhalen en bezorgen
Sinds de coronacrisis wordt nog meer gebruik gemaakt van het vijf jaar geleden aangelegde pick-up-point. Doris de Rouw: “Klanten kunnen hier veilig in de buitenlucht hun online geplaatste en betaalde bestelling afhalen. Automobilisten kunnen direct voor het afhaal-venster parkeren om hun online-bestelling af te halen.

Gezellig en veilig wat lekkers uitzoeken in de winkel blijft natuurlijk het leukst. Bij de entree kunnen klanten als ze dat willen heel simpel hun temperatuur meten door met hun gezicht voor de meter te gaan staan.

Op de winkelvloer is een duidelijke 1,5 meter-vakverdeling en looproute aangegeven, waardoor veilig het assortiment bekeken kan worden en aankopen gedaan kunnen worden. Vanzelfsprekend dragen onze medewerkers gezichtsmaskers.”

In de webshop kan 24 uur per dag online gewinkeld worden. Deze bestellingen kunnen naar wens afgehaald worden bij het pick-up-point of worden bezorgd. Binnen Vught is bezorging gratis, in de regio tegen een gereduceerd tarief. Daarnaast kunnen sommige artikelen ook per post worden verzonden.

Nougatinetaart 3 generaties huisspecialiteit
Al drie generaties lang is de nougatinetaart de specialiteit van Patisserie de Rouw. Arthur de Rouw: “Mijn vader Johan introduceerde deze heerlijke schuimtaart met slagroom en knapperige stukjes nougat bij de Vughtenaren. Hij droeg de receptuur over aan mij en door de jaren heen werd de taart zo’n succes dat hij een van de huisspecialiteiten werd. Inmiddels zet mijn 19-jarige zoon Niels de familietraditie voort. We zijn er trots op dat de nougatinetaart, maar ook ons prachtige ambacht en de liefde voor het vak nu al 58 jaar lang van vader op zoon overgaat. Mijn vader verkocht in zijn eerste jaar vijf nougatinetaarten met Kerst, we hadden nooit kunnen denken dat de taart zo succesvol zou worden dat klanten uit heel Nederland en zelfs België komen rijden voor dit heerlijke Brabantse product. Vanzelfsprekend maken we alle onderdelen zelf, inclusief de nougat die we in eigen keuken branden. De decoratie op de taart wordt telkens aan het seizoen aangepast.”

Hamburger Macaron
De patissiers van De Rouw zijn alweer druk bezig met het bedenken van bijzondere creaties voor de feestdagen. Een nieuw taartje dat eerder dit jaar is geïntroduceerd is de Hamburger Macaron, een zoete hamburger met een heerlijke vulling van caramelmousse met amandelkrokant.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen