Samen vieren we de winst. De échte winst

Foto: Rabobank

Rabobank steunt verenigingen en stichtingen met Rabo ClubSupport, want wij geloven in de kracht van verenigingen. De échte winst van clubs, stichtingen en verenigingen is niet alleen geld, maar het samen brengen van mensen, een sociaal netwerk opbouwen en elkaar verder helpen. Daar heeft iedereen baat bij.

Hoe werkt het?
Ieder lid van de bank van 12 jaar en ouder heeft in de periode van 5 oktober tot en met 25 oktober de kans gehad om in totaal vijf stemmen uit te brengen op zijn of haar favoriete verenigingen of stichtingen. Elke stem is geld waard.

In de maand september schreven 294 stichtingen en verenigingen uit ’s-Hertogenbosch, Heusden, Vlijmen, Vught en Rosmalen zich in voor deze mooie campagne.  In oktober brachten leden van de coöperatieve Rabobank hun stem uit op de stichting of vereniging van hun keuze. Hoe meer stemmen een stichting of vereniging kreeg, hoe groter het uit te reiken bedrag. Rabobank ‘s-Hertogenbosch en Omstreken stelt hiervoor  €150.000 beschikbaar.

Op deze manier hebben leden van Rabobank ’s-Hertogenbosch en Omstreken inspraak op de verdeling van de winst van de bank. Met Rabo ClubSupport helpt Rabobank clubs om hun doelen te bereiken.

Maar wie is nu grote winnaar?
Op woensdag 4 november zal live Dé Rabo ClubSupport Show worden uitgezonden. Er zal dan eindelijk bekend worden gemaakt hoeveel stemmen iedere vereniging heeft gekregen en wat het bedrag is wat zij kunnen investeren in de mooie doelen. En sommige clubs kunnen zelfs nog een extra geldprijs winnen.
Alles is anders dus ook deze finaleavond. Het leuke van deze manier is wel dat écht iedereen kan meekijken via live.unlimited.nl/raboclubsupport

Kijken dus!
Meer informatie over Rabo ClubSupport vindt u op de website www.rabo-clubsupport.nl

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen