Fitnessactiviteit voor vijftigplussers bij Prins Hendrik

Foto: MOVE Vught

MOVE Vught biedt een fitnessactiviteit aan voor vijftigplussers bij de beweegtoestellen bij Prins Hendrik. Deze activiteit is een proef en wordt twee keer aangeboden, op dinsdag 8 en dinsdag 15 december.

Bewegen is goed voor lichaam en geest. Het zorgt ervoor dat ouderen langer hun dagelijkse activiteiten kunnen blijven doen. Daarnaast levert samen bewegen een positieve bijdrage aan de sociale contacten. MOVE Vught wil bewegen bij alle groepen in de samenleving daarom graag bevorderen.

Begeleiding

Buiten bij het terrein van de atletiekbaan van Prins Hendrik staan enkele beweegtoestellen. Deze zijn speciaal ontworpen voor gebruik door iedereen, ongeacht leeftijd of conditie. Er zijn tal van leuke oefeningen. Nu kunnen vijftigplussers de oefeningen doen onder de deskundige begeleiding van MOVE Vught. De activiteit wordt in deze proefperiode op twee dagen aangeboden, in twee tijdblokken per dag. Het gaat om een half uur op dinsdag 8 en 15 december om 14.45 of 15.30 uur. Vanwege de coronamaatregelen is er slechts plek voor zes personen per keer. Daarom is het verplicht om aan te melden. Dat kan via de website www.vughtbeweegt.nl.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen