Nieuwste winkelconcept van Albert Heijn in Vught met veel meer vers

De verhuizing van Albert Heijn Marktveldpassage is achter de rug. Woensdag 3 februari, openden de medewerksters Sjanny Nouws-Bergman en Maja van Bijnen-Determan officieel de nieuwe winkel. De supermarkt aan de Dokter Hillenlaan 13A heeft het nieuwste winkelconcept van Albert Heijn.

Klanten vinden er een ruim assortiment aan verse producten zoals groente, fruit, maaltijdsalades, brood, vleeswaren, kazen en borrelhapjes. Het afrekenen gaat snel; er zijn negen zelfscankassa’s.

De nieuwe winkel is ruim van opzet en ziet er modern uit. Al bij binnenkomst word je meteen verrast met een wereld van verse groente en fruit. Dry misting, een systeem dat de groente en het fruit goed op temperatuur houdt, zorgt ervoor dat alles langer vers blijft.“Ook als je geen tijd of zin hebt om lang in de keuken te staan kun je bij ons toch gemakkelijker dan ooit kiezen voor vers, gezond en lekker eten”, vertelt supermarktmanager Simone Voogt. “We hebben een brede selectie verspakketten en maaltijdsalades.”

Borrelplanken
Bij de bakkerij komen verschillende soorten brood en broodjes uit eigen oven. Ook zijn er allerlei taarten, gebakjes, koek en chocolade. Voor ontbijt, lunch en borrel is er een extra groot aanbod aan vleeswaren, kaas, worsten, tapas, noten, olijven, salades en andere borrelhapjes. Bovendien zijn er nu vers in de winkel gegrilde lekkernijen zoals kippenvleugels en gehaktballetjes. Simone Voogt: “Natuurlijk staan medewerkers klaar om je te adviseren over de nieuwste smaken en verrassende borrelplanken.”

50 jaar
De nieuwe Albert Heijn is een tijdelijke winkel die blijft bestaan totdat het nieuwe winkelcentrum Marktveldpassage klaar is. Daar krijgt de supermarkt een definitieve plek. In november 2020 bestond Albert Heijn Marktveldpassage 50 jaar. Dat jubileum ging, vanwege de coronapandemie, stilletjes voorbij. “Maar als het straks allemaal weer veilig kan, gaan we ons 50-jarige bestaan alsnog uitgebreid vieren”, aldus de supermarktmanager.

Albert Heijn aan de Dokter Hillenlaan 13A in Vught is open van maandag tot en met vrijdag van 7:00 tot 22:00 uur, zaterdag van 8:00 tot 21:00 uur en zondag van 9:00 tot 20:00 uur. Vanwege de avondklok sluit de winkel maandag tot en met zaterdag tijdelijk om 20:45 uur.

Foto’s gemaakt door Cees Ringelberg

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen