Coronakilo’s zorgen voor drukte bij TopSlank

Foto: Topslank

TopSlank, het bedrijf van gewichtsconsulent Esther Tops dat voorziet in voedingsadvies heeft het de afgelopen maanden extra druk gehad met klanten die last hadden van de corona kilo’s. “Ik ben heel blij dat mensen met overgewicht de stap durven te zetten om af te vallen. Niets is zo belangrijk dan gezondheid en daar hoort voeding absoluut bij. “

Veel mensen denken dat ze het niet kunnen, maar niets blijkt minder waar te zijn. Het wordt makkelijker gemaakt door tijdelijk de maaltijdvervangers van Coach Nutrition te gebruiken. Je wordt dan als het ware gereset. Ze zijn hartstikke lekker en ze bevatten alle vitamines en mineralen die je nodig hebt.

Daarnaast onderscheidt dit product zich doordat er weinig tot geen toegevoegde suiker is toegevoegd, maar ook geen kunstmatige kleur- en smaakstoffen. Wat het ook uniek maakt is dat er in alle producten collageen is toegevoegd dat weer goed is voor je haar, huid en nagels.

Ook bevatten de producten heel veel eiwitten en zitten er veel vezels in. Hierdoor heb je geen honger, waardoor je het lang vol kunt houden. De maaltijdvervangers van Coach Nutrition zijn genomineerd tot het meest innoverende afslankproduct van 2021 wereldwijd!

Er zijn verschillende programma’s, dus voor ieder wat wils. Ook voor mensen die maar een paar kilo’s willen afvallen.

Ik vind het geweldig om de mensen te coachen,  omdat ik weet wat het met je doet. Iedere week een stok achter de deur helpt je bij de motivatie van het afslanken.

Je doet het niet alleen!  We kijken welke methode van Coach Nutrition het beste bij  je past om de kilo’s nu echt voor eens en altijd achter je te laten op een verantwoorde manier! Je kiest zelf of je 1, 3 of 4 maaltijdvervangers per dag gaat gebruiken.

Nadat de kilo’s eraf zijn begint er een nieuwe fase en ook dan heb je een duwtje in de juiste richting nodig. Wil je afvallen of je figuur verbeteren? Ik begeleid je graag. Bel me gerust! Ik help je om weer lekker in je vel te zitten!

TopSlank is gevestigd in de Isabellakazerne gebouw 9, Reutsedijk 9 in Vught. Meer informatie vindt je op www.topslank.com of bel met 06 50444079

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.

 

 

 

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen