DPS Culinair laat Vught genieten van paasbrunch

Foto: DPS Culinair

De paasdagen zijn in aantocht. Het eerste weekend van april is bij uitstek een weekend om jezelf eens lekker te (laten) verwennen. DPS Culinair, de onderneming van de Vughtse broer en zus Desiree en Peter Schotman, heeft daar het perfecte middel voor gevonden. Het is mogelijk om beide dagen een overheerlijke en uitgebreide paasbrunch te bestellen. Die zit boordevol huisgemaakte heerlijkheden en staat garant voor urenlang genieten!

De veelzijdige Vughtse chef-kok Peter Schotman houdt ervan om mensen lekker te laten eten en drinken, elke dag weer. Vanzelfsprekend haalt Peter tijdens feestdagen helemaal álles uit de kast. Zo ook het aanstaande paasweekend. De paasbrunch van DPS Culinair staat garant voor verwennerij van de bovenste plank. Een gedekte tafel en een verwarmde oven: dat is alles wat er nodig is om optimaal te kunnen smullen. Al het lekkers komt uit de keuken van Peter en smaakt naar méér.

Warm én koud
De paasbrunch biedt zowel warme als koude gerechten. Zo zijn er minisandwiches, belegd met huisgerookte zalm en met ei, bacon en truffelmayonaise. Daarbij komen miniwraps, gevuld met huisgerookte kip en sriracha mayonaise en met prosciutto, monegask uitjes en sla. Uiteraard ontbreekt het paasbrood niet en voor de liefhebbers van wat zoets is er een croissant met huisgemaakte jam en roomboter. Verse jus d’orange, een heerlijke verse fruitsalade en een glaasje paastiramisu met advocaat en chocolade en een mini brownie maken het grote genieten helemaal af. En dan zijn de gerechten voor in de oven nog niet eens genoemd. Het warme element van de paasbrunch wordt gevormd door een mini hartige quiche met spek, ui en prei, een pasteibakje met kipragout óf vegetarische vulling en scrambled eggs met bacon.

Bestellen?
De feestelijke paasbrunch van DPS Culinair kan zowel voor eerste als tweede paasdag – 4 en 5 april – worden besteld. De kosten bedragen 25 euro per persoon en bestellen is mogelijk  vanaf 2 personen. Bestellen kan telefonisch via (06) 38 75 51 84 of (06) 15 52 75 57. Mailen kan ook: [email protected].

Foto-bijschrift: Chefkok Peter Schotman staat met de paasbrunch van DPS Culinair garant voor urenlang genieten aan tafel.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen