112

Weekoverzicht: melding schietpartij en hennepkwekerij

Foto:

De week was rustig, tot er zaterdag een melding kwam van een schietpartij. Deze melding eindigde met een achtervolging en crash op de snelweg bij Zoetermeer. In Helvoirt ontmantelde de politie een hennepkwekerij en er waren enkele ongevallen.

Op zaterdag kwam er een melding binnen van een schietpartij op de Wederiksingel. Verschillende politie-eenheden kwamen ter plaatse, maar de politie vond geen aanwijzingen van een schietpartij. Waarschijnlijk was er sprake van een mislukte drugsdeal waarbij een persoon gewond is geraakt. Naar die persoon is de politie nog steeds op zoek. Naar aanleiding van onderzoek naar betrokken kentekens, werd enige tijd later een stopteken gegeven aan een auto. De bestuurder negeerde dit stopteken waarna een achtervolging plaatsvond. De auto van de verdachten crashte en drie inzittenden werden aangehouden. Het onderzoek loopt nog.

Ongevallen

Op de Helvoirtseweg en op de A2 vonden deze week ongevallen met letsel plaats. Ook moest de traumahelikopter uitrukken voor twee medische incidenten. In totaal rukte de ambulance zes keer met spoed uit naar Vught.

Brandweer

De brandweer kreeg een melding van brandgerucht bij de gevangenis in Vught. De brandweer werd ook opgeroepen voor een kat in een boom. Deze zat al anderhalve dag vast. De brandweer wist het dier met de ladder te vangen en veilig naar beneden te brengen.

Hennepkwekerij

Aan de Kloosterstraat in Helvoirt ontmantelde de politie een hennepkwekerij. Het onderzoek loopt. Deze week werd ook een verdachte aangehouden naar aanleiding van een mishandeling. De man wordt ook verdacht van een aantal insluipingen die de afgelopen weken hebben plaatsgevonden.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen