Rabobank Vught blijft gesloten

Foto: Rabobank

Steeds meer klanten regelen hun bankzaken via internet of de Rabo App. Eenvoudig, snel en wanneer het hen uitkomt. De coronacrisis heeft dit type dienstverlening versterkt, zowel in gewenning als ook bewustwording van deze mogelijkheden. Zo zag Rabobank het telefonisch contact de afgelopen maanden toenemen met 25 procent.

Het chatcontact zelfs met 45 procent. “Rabobank beweegt mee met dienstverlening die past bij de vraag van vandaag”, vertelt Elma Miers-van Hijum, Directeur coöperatieve Rabobank ’s-Hertogenbosch en Omstreken. “Klanten pakken gemakkelijk de telefoon, kiezen voor videochat of gebruiken de app om snel iets te regelen. De zelfredzaamheid van mensen is enorm toegenomen. En daar bewegen wij als bank in mee.” Daarnaast maken de geldautomaten van de Rabobank, ING en ABN AMRO plaats voor de (gele) automaten van Geldmaat. Hierdoor zijn er geen automaten meer binnen in onze kantoren aanwezig. Dit alles leidt ertoe dat steeds minder klanten een bankkantoor bezoeken. Mieras vervolgt: ‘Door het afgenomen fysieke bezoek aan onze kantoren is het niet meer passend en rendabel om meerdere kantoren open te houden.

Om die reden sluit Rabobank een aantal van zijn kantoren:
· Gasselstraat 28 in ’s-Hertogenbosch
· Wolput 36 in Vlijmen
· Marktveld 28 in Vught
· Raadhuisstraat 5 in Rosmalen
Het kantoor aan de Gasselstraat in ’s-Hertogenbosch en de kantoren in Vlijmen en Vught zijn op dit moment al gesloten en gaan niet meer open. Het kantoor in Rosmalen sluit per 31 december 2021 haar deuren.

Rabobank bereikbaar op kantoor Hugo de Grootlaan 11 (RIVA) in ‘s-Hertogenbosch Rabobank blijft dichtbij in ’s-Hertogenbosch en omstreken. Onze klanten zijn vanaf 1 december van harte welkom op ons kantoor aan de Hugo de Grootlaan 11 voor hun dagelijkse bankzaken en (op afspraak) voor advies. Houd er rekening mee dat op dit kantoor geen automaten aanwezig zijn, daarvoor kan men terecht bij de automaten van Geldmaat.

Openingstijden per 1 december 2021 – Hugo de Grootlaan 11 (RIVA), ’s-Hertogenbosch
Maandag : 13.00 – 17.00 uur
Dinsdag : 10.00 – 17.00 uur
Woensdag : 10.00 – 17.00 uur
Donderdag : 10.00 – 17.00 uur
Vrijdag : 10.00 – 17.00 uur

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen