Spreekuur Stichting Leergeld vrijdag 28 januari

Foto: Pixabay

In samenwerking met ‘Wij Omarmen’ gaat Leergeld Vught elke laatste vrijdag van de maand spreekuur houden in Elzenburg. Ouders kunnen dan terecht met vragen en informatie over alles wat Leergeld Vught voor hen kan betekenen. De eerste keer is op vrijdag 28 januari, van 14.00 uur tot 15.30 uur, bij Elzenburg, Lidwinastraat 12-c in Vught.

De Stichting richt zich op schoolgaande kinderen van 4 tot 18 jaar uit gezinnen met een laag besteedbaar inkomen. Leergeld wil ze materiele en financiële ondersteuning geven zodat zij kunnen meedoen aan binnen-en buitenschoolse activiteiten, om te voorkomen dat zij op sociaal vlak worden buitengesloten.

De doelstelling van Stichting Leergeld Vught
Leergeld Vught is een vrijwilligersorganisatie, die zich richt op (schoolgaande) kinderen in de leeftijd van 4 tot 18 jaar, uit gezinnen met een laag besteedbaar inkomen. Leergeld Vught wil deze kinderen laten meedoen aan binnen- en buitenschoolse activiteiten, om te voorkomen dat zij ook op sociaal vlak buitengesloten worden. Dit doet Leergeld Vught door materiële en financiële ondersteuning te bieden. Leergeld Vught is hiervoor afhankelijk van giften, donaties en subsidies.

Beleid
Leergeld Vught beschikt over een beleidsplan, dat is terug te vinden in het laatste jaarverslag.

Het team
< Het team bestaat volledig uit vrijwilligers.
< Er zijn tien intermediairs, die de gezinnen thuis bezoeken.
< Er is één coördinator die de aanvragen administratief verwerkt.
< Alle vrijwilligers hebben een privacy verklaring ondertekend
< Bestuur en vrijwilligers doen hun werk geheel onbezoldigd.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen