Twee heerlijke avonden bij Vughts Zomerfeest

Foto: Zomerfeest

Op vrijdag 15 en zaterdag 16 juli is het tijd voor het Vughts Zomerfeest. Twee heerlijke zomeravonden op het Maurickplein midden in het centrum van Vught. Op vrijdag zing en dans je mee met optredens van o.a. Jannes, John West, Yves Berendse, Otto Lagerfett en DJ Mies. De zaterdag staat volledig in het teken van de Crazy Pianos.

Het Vughts Zomerfeest wordt georganiseerd door Van de Wiel Complete Afbouw in samenwerking met Café Maurckzicht en Hap & Tap ’t Klavertje. Het festivalterrein is alleen te betreden op vertoon van een geldig ticket. Het festival vindt voornamelijk plaats in de openlucht, maar zal ook deels overdekt zijn met tenten. Naast de koude biertjes en zomerse cocktails zullen er ook enkele foodtrucks aanwezig zijn voor de lekkere trek. Bestel vandaag nog je ticket of combiticket in de ticketshop. Jouw zomer begint op het Vughts Zomerfeest!

Muziek

Op vrijdagavond is het tijd voor  een heerlijke Nederlandstalige zomeravond met optredens van Jannes, John West, Yves Berendse, Otto Lagerfett en DJ Mies. Zaterdag is het de dag van de muzikanten van de Crazy Pianos. Zij zijn met grote zorg geselecteerd en komen uit alle delen van de wereld en ze hebben het geweldige talent om alle verzoeknummers te kunnen spelen om van het feest een crazy ervaring te maken. Wil je je favoriete nummer horen? Dien dan een verzoekje in!

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen