Vlaams genieten met een voorstelling, een burger & een Belgisch biertje!

Foto: Theater De Speeldoos

Volgens de Westerse maatschappij zijn er maar drie woorden die er toe doen in deze wereld: pluk de dag. Al het andere is bagage.

Hoe de Vlaamse Begijn Le Bleu er toch telkens in slaagt het leven moeilijker te maken dan het is, laat hij zien in Met mij gaat alles goed.

Omdat u graag lacht om losers, maar ook omdat u zichzelf er stiekem in herkent, is dit echt een voorstelling voor u! Begijn Le Bleu is onder meer bekend van het Vlaamse tv-programma Foute Vrienden, dat enthousiast werd opgepikt door DWDD. Zijn auditie voor het dansprogramma So you think you can dance werd een hit op Youtube. In 2005 won hij de jury- en publieksprijs van het Cameretten festival in Rotterdam. Sindsdien is hij een graag geziene gast in de Nederlandse theaters.

Ga eerst lekker eten bij dinercafé De Rosier
Een Burger & een Belgisch biertje boekt u voor slechts € 14,75 p.p. bij deze voorstelling! Reserveren voor dit speciale arrangement kan alleen bij Theater de Speeldoos.

Begijn Le Bleu is te zien op vrijdag 7 april mei om 20.30 uur in Theater de Speeldoos in Vught. Entree €19,00 / CJP-65+ €18,00. Kaarten zijn te reserveren via tel. 073-656 55 88 (werkdagen van 11.30u tot 17.30u) of op www.theaterdespeeldoos.nl.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen