Bedankavond vrijwilligers opvang Oekraïense vluchtelingen

Afgelopen woensdagavond is er voor alle vrijwilligers die betrokken zijn bij de opvang van de vluchtelingen uit Oekraïne in Bezinningscentrum Emmaus, een bedank avond georganiseerd door Welzijn Vught.

Op de vraag of de Oekraïense gasten wilden helpen bij de avond, kwam veel respons; er was erg veel behoefte om iets terug te doen voor de vrijwilligers. Er werd een programma voorbereid en er werden cadeautjes gekocht en ingepakt. Tijdens de avond waren er vele hartverwarmende speeches en ingestudeerde liedjes, in het Oekraïens en in het Nederlands!

Er was een prachtig benefiet concert van lokale jazz zanger Bartolo en zanger Ad, die samen met Marina en Igor een sfeer neerzette met een lach en een traan, verbinding en hoop. Vanuit het hart werd “dankjewel voor alles” gezongen door de Oekraïense zangeres Marina en met Igor als muzikale ondersteuning.

Wij zijn dankbaar dat alle vrijwilligers bereid zijn zich het komende half jaar weer met hart en ziel in te willen gaan zetten voor het welzijn van de Oekraïense vluchtelingen in Helvoirt.

Speciale dank aan het personeel van Emmaus voor de hulp bij het eten, drinken en de decoratie. Ook dank aan fotograaf Cees Ringelberg die mooie foto’s heeft gemaakt.

Helen Raamsdonk en Joke Prince, Welzijn Vught

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen