Wisselend succes Vughts voetbal

Waar Zwaluw VFC een zwaarbevochten overwinning uit het vuur sleepte, wist Real Lunet niet te winnen.

Zwaluw VFC speelde een uitwedstrijd tegen CHC. In een rommelige wedstrijd, speelden de Vughtenaren een rommelige eerste helft waarin niet gescoord werd. Na rust was er een ander spelbeeld met veel kansen voor de bezoekers. Max van Helden maakte het enige doelpunt van de wedstrijd en bezorgde zijn club daarmee drie punten. Met deze drie punten heeft de ploeg definitief afstand genomen van rechtstreekse degradatie.

Hoewel Real Lunet voetballend niet onderdeed voor TGG, ging de ploeg toch ten onder met 0-3. In de eerste helft hadden de Vughtenaren nog de overhand maar kwamen niet tot scoren. In de tweede helft ging de wedstrijd meer gelijk op en wist TGG drie keer te scoren. Het eerste tegendoelpunt van Real was pech, de andere twee waren persoonlijke fouten. Ondanks hard werken, werden er geen punten gehaald in deze wedstrijd. Het winnen van de periodetitel is dankzij deze nederlaag moeilijker geworden, maar nog niet onmogelijk.

Komend weekend zijn beide ploegen vrij en de week daarna vind op zaterdagavond de Vughtse derby plaats.