(W) Etenstijd met koor Joy uit Moergestel

Foto: Visio Wetenstijd

Op zondag 20 november vindt Wetenstijd plaats Visio De Vlasborch Vlasmeersestraat 99 5261 TB Vught. Start van het diner is 12.30 uur en muziek met koor Joy uit Moergestel Moergestel begint om 14.30 uur.

Wat is Wetenstijd
Bij deelname aan Wetenstijd geniet u, samen met anderen, van een heerlijk diner. Aansluitend is er een lezing

Wat doen ze bij Joy
Zingen natuurlijk! Tijdens de repetities werken we op een gezellige maar ook serieuze manier aan de liedjes. De optredens die we doen zijn zeer divers: in een winkelcentrum, een instelling voor gehandicapten, bij Tilburg in Koor, en concerten met andere koren.

Huidig repertoire.
Voor de concerten en festivals kan Joy putten uit een uitgebreid repertoire van populaire songs, Hey soul sister, Agua de beber en Somebody to love.

Diner:
Heldere juliennesoep Reepjes met varkensvlees met roomsaus, macedoine groenten en gekookte aardappelen

Kosten en tijd: alleen diner € 7,50, alleen presentatie € 5,-  diner én presentatie € 10,-

Aanmelden en betalen: voor aanmelden neemt u contact op met ABZ (Stichting Anders Bezig Zijn). Telefoon: (073) 657 2000 (op werkdagen tussen 9.00 tot 12.30 uur) of mail naar: [email protected]. Of kom langs in DePetrus, Heuvel 2 in Vught. Betalen kan alleen via pinnen (in het restaurant op de locatie van Wetenstijd).

Vervoer: verminderde mobiliteit en geen eigen vervoer? Neem dan contact op met ANWB AutoMaatje. Bel minimaal 2 werkdagen van tevoren (ma.t/m do. 9.00 – 12.30 uur) naar 073-206 81 40 of mail [email protected].

Meer informatie: meer informatie over de Wetenstijden vindt u op de flyer op de website van Vughterstede: https://www.vughterstede.nl/activiteiten/wetenstijd/

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 4000 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen