Festival Futura Vught

Foto: Festival Futura

Organisator VET-Vught heeft een kleine 30 ondernemers en organisaties uit de buurt uitgenodigd die laten zien dat ze jou van alles kunnen bieden als jij ‘duurzaam wilt leven’. Het enige dat je als bezoeker hoeft te doen is even langs te komen en je te laten inspireren op zondag 30 oktober 2022 van 11.00 uur tot 16.00 uur in de Speeldoos in Vught

Gezellige sfeer
Onze acteurs zorgen voor gezelligheid & sfeer. Je wordt verrast, verbaasd, en geïnspireerd. Je kunt ook zelf informatie inwinnen bij de mensen achter de marktkraampjes.

Tipje van de sluier:
Het Festival start om 11 uur. Om 12 uur opent wethouder Toine van de Ven op een zeer originele wijze het Festival met de modeshow waarbij de modellen op de catwalk duurzame hippe kleding showen van Kringloopwinkel Vincentius Vught.
In de foyer laat je je toekomst voorspellen bij de waarzegster en bij de stand van Duinboeren| Brabants Duingoed proef je kaas van lokaal geproduceerde melk of kom wijn proeven van de Wijnwinkel. In de theaterzaal is een afwisselend programma waar je op een interactieve wijze energieadvies krijgt, en in een andere zaal kan je meedoen aan interactieve duurzame workshops

Ook voor de kids:
Festival Futura heet niet voor niets het festival voor de Toekomst! VET-Vught is op pad gegaan en heeft op basisscholen in Vught leerlingen gevraagd wat zij zouden doen als zij de Klimaatbaas van de wereld zouden zijn. Deze filmpjes zijn terug te zien op het Festival! Maar er is meer te beleven voor de kids. Wat dacht je van windmolens maken die werken op zonne-energie? Of  meezingen in een duurzame karaoke auto en dat alles in een gezellige sfeer waar je vermaakt wordt door de deelnemers van het Festival en de artiesten van theatermaker Bart de Rijk.

Programma:
Theaterzaal
11:00u start Festival
12:00u opening met modeshow met wethouder Toine van de Ven
13:30u interactieve duurzaamheidsquiz
15:00u modeshow

 

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.

 

 

 

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen