Kleurrijke vogelshow De Goudvink Vught

Foto: Vogelshow

Zaterdag 29 en Zondag 30 oktober organiseert Vogelvereniging De Goudvink een grote tijdelijke vogelshow. Tijdens deze dagen kunt u genieten van de kleur, zang en gezelligheid van ruim 600 vogels. Deze vogelshow, waarbij vele inzenders uit geheel Nederland en België hun vogels in een prachtige natuurlijke ambiance zullen tentoonstellen, heeft inmiddels al een flinke reputatie opgebouwd.

De vogels zullen geëxposeerd gaan worden in de gebouwen van groencentrum Bas van der Bruggen Sint Michielsgestelseweg 5a in Vught. De locatie van het groencentrum is uniek gelegen en geeft u de mogelijkheid om voor of na het bezoeken van de vogels een mooie wandeling te gaan maken in de om het groencentrum gelegen natuur. Tijdens de vogelshow krijgt u bij van der Bruggen 20% korting op alle potplanten. Ook is er tijdens de vogelshow de gelegenheid om een lekker kopje koffie of iets anders te nuttigen.

Dit jaar zetten we ons extra in voor de Stichting Kika. De kinderen in Vught en omgeving zijn in de gelegenheid gesteld om een vogelhuisje te bouwen, dit mag een geheel eigen ontwerp zijn en naar eigen inzicht beplakt en/of beschilderd worden. De knutselaar kan dus zijn of haar creatieve geest over de nestkastjes laten gaan en mag deze vervolgens tentoonstellen tijdens de vogelshow.

De bezoekers van de vogelshow kunnen dan voor een symbolisch bedrag van €5,00 zo’n prachtig uniek vogelhuisje bemachtigen en de gehele opbrengst doneren wij aan de Stichting Kika.

De Goudvink is in Vught in hun 57-jarig bestaan een begrip geworden, waarbij hun vogelshow Het Gouden Ei ieder jaar het hoogtepunt is, het bestuur en leden zitten dan ook niet stil om dit uit te dragen. Zo hebben zij de prachtige volières van de verzorgingshuizen Elisabeth en Theresia in het beheer en gaan er dagelijks vrijwilligers de vogels voeren en de volières onderhouden. De oudere generatie in Vught kan op deze manier heerlijk genieten van de kleuren en het gezang van de vogels.

De vereniging bestaat niet alleen uit doorgewinterde vogelliefhebbers maar ook uit dierenliefhebbers die voor de gezelligheid een volière hebben of zomaar een vogeltje in huis houden. Bij onze vereniging vergaren zij op deze manier veel informatie over het houden van vogels. Het houden en verzorgen van vogels wil De Goudvink dan ook zo breed mogelijk onder de aandacht brengen en is zeker niet leeftijdgebonden. Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar onze website www.degoudvink.nl en natuurlijk zijn wij ook actief op Facebook.

U bent van harte welkom bij De Goudvink en Groencentrum van der Bruggen gelegen aan de Sint Michielsgestelseweg 5a in Vught en de toegang is GEHEEL GRATIS.

Openingstijden:
Zaterdag 29 oktober van 10.00 uur tot 17.00 uur
Zondag 30 oktober van 10.00 uur tot 16.30 uur

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 4000 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

 

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen