Een bijzondere wandeling op zaterdag 5 november

Foto: Wandeling

Elke eerste zaterdag van de maand, deze maand op 5 november, is er een wandeling over Zorgpark Voorburg in Vught. Het park is in mooie herfstkleuren getooid en biedt naast de mooie natuur ook architectuur en geschiedenis.

Op Zorgpark Voorburg valt van alles te zien. Moderne architectuur uit de 21e eeuw tegenover oude kloosters. Maar ook een interessant kerkhof, een watertoren en een dierenweide. Al lopend over het terrein, vertellen de gidsen ook over de geschiedenis en ontwikkeling van de psychiatrie versus de ontwikkelingen buiten het terrein.

Praktisch

De wandeling begint 5 november om 11.00 uur vanaf ontmoetingscentrum de Stenen Hut, onder de Watertoren 13/19 te Vught. Het is mogelijk om je vooraf op te geven door te bellen met 073-6585912, maar je kunt ook spontaan aansluiten bij de groep. De kosten zijn 2,50 euro per persoon. Deze wandeling is ook te boeken als team-uitje, als een actief- en informatief gebeuren met een familie, een buurt, een zaak, een organisatie. Dit kan ook op andere dagen dan de zaterdag. Dit moet dan wel een tijd van tevoren gemeld worden via bovenstaand nummer, zodat er tijd genoeg is om de gidsen (allen vrijwilligers) te organiseren.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen