Zaterdag 3 december een mooie wandeling over Zorgpark Voorburg. Loopt u mee?

Foto: Ankie Spierings

Een mooie, interessante wandeling. Al ruim 2000 enthousiaste en tevreden wandelaars liepen afgelopen jaren in de lente, zomer, herfst en winter onder begeleiding over het terrein van Reinier van Arkel in Vught. Elke eerste zaterdag van de maand, de komende maand dus op 3 december a.s., start de wandeling om 11.00 uur vanaf ontmoetingscentrum de Stenen Hut / de Weverij, Onder de Watertoren 13/19 in Vught.

U kunt zich van tevoren opgeven door te bellen met 0736585912 of u kunt zich spontaan aansluiten bij de groep.  Kosten 2.50 Euro p.p. De bomen zijn nu kaal, maar…..er valt nog genoeg te genieten, te zien en te horen op Zorgpark Voorburg.   Zoals…..
21e eeuwse moderne architectuur naast begin 20e eeuwse statige gebouwen. Een interessant kerkhof, een watertoren, een dierenweide, oude kloosters. Het verhaal van de geschiedenis en de ontwikkeling van de psychiatrie versus de ontwikkelingen buiten het terrein van Voorburg kunt u al wandelend tot u nemen.

Al lopend over het prachtige landgoed Voorburg hoort en ziet u dit alles als u meeloopt met één van onze gidsen. Hij/zij zal u meenemen in de natuur en cultuur van dit park en u vertellen over wat er zoal gebeurt en gebeurd is op dit terrein.

Nieuwsgierig geworden? Kom aanstaande zaterdag meewandelen!
Deze wandeling is ook te boeken als team-uitje, als een actief-en informatief gebeuren met een familie, een buurt, een zaak, een organisatie. Óok op andere dagen dan de zaterdag. U moet zich dan wel een tijd van tevoren melden via bovenstaand nummer, zodat er tijd genoeg is om de gidsen (allen vrijwilligers) te organiseren.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen