Kinderopvang Onder de Pannen: professionele en gezellige opvang waar het kind centraal staat

Foto: Kinderopvang onder de pannen

Of je je kind nu naar de dagopvang, peuteropvang of buitenschoolse opvang brengt bij Kinderopvang Onder de Pannen: het mag er net als thuis groot worden. Ons hechte team van pedagogische beroepskrachten zorgt vijf dagen in de week voor een huiselijke en gezellige sfeer, waarin elk kind zich in de geborgenheid van een vaste groep veilig kan ontwikkelen. Of het nu 0 of 13 jaar is.

Dankzij een afwisselend en kindgericht pedagogisch programma halen we het beste uit elke baby, peuter, kleuter en basisschoolleerling die bij ons ‘Onder de Pannen’ wordt gebracht. Met ons vroege educatieve en interactieve programma ‘Uk & Puk’ dagen we kinderen al in de leeftijd van 0-4 jaar uit om te groeien in taal, woordenschat en gecijferdheid. Terwijl de kinderen onder begeleiding van onze pedagogische beroepskrachten samen leren spelen, leren ze al spelend tal van sociale communicatieve vaardigheden. En dat, maakt de overgang naar de basisschool een stuk gemakkelijker.

Dat geldt in het bijzonder voor kinderen die vanuit Onder de Pannen doorstromen naar een van onze onderwijspartners in Vught. Met drie van hen zijn we in een ver gevorderd stadium om een Integraal Kind Centrum te vormen; bij OBS de Piramide en OBS de Springplank zitten we met onze dagopvang en BSO in het onderwijsgebouw. Van OBS de Lichtstraat zijn we sinds onze verhuizing naar de Brabantlaan een goede buur op minder dan een minuut loopafstand geworden. In de toekomst zullen wij ons ook vestigen in deze school.

Eenmaal op de BSO zorgen speciaal geschoolde beroepskrachten ervoor dat je kind ook buiten schooltijden het best mogelijke activiteitenprogramma krijgt aangeboden. Ook hier staat gezellig samen zijn voorop en daarom is er net als thuis volop ruimte voor inbreng van het kind zelf. Wil je kind graag buiten spelen, lekker een boekje lezen op de bank of een (sport-) workshop volgen? Het kan en mag allemaal. Op onze Facebookpagina vind je bovendien regelmatig voorbeelden van bijzondere buitenschoolse activiteiten die onze kinderen zélf hebben aangedragen.

Ben je benieuwd geworden naar onze opvang en onze aanpak? Voor je kind of voor jezelf, omdat je graag in het gezelligste team en de sympathiekste werkgever van Brabant wilt werken? Kijk dan op www.kinderopvangonderdepannen.net of mail naar [email protected]

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen