IDOP Struinwandeling Cromvoirt

Foto: IDOP Cromvoirt

Struinwandeling over en door het karakteristieke landschap van Cromvoirt, de golfbaan en haar omgeving morgen 23 april

De struinwandeling Cromvoirt laat u kennis maken met de oude dijken rond Cromvoirt, het kleinschalig akkerlandschap, de bosjes, de houtwallen en de typerende lintbebouwing van ons landelijke kerkdorp. De routes zijn uitgezet over verharde wegen, zandpaden, langs het water, door de bossen en niet te vergeten de nieuwe golfbaan in aanleg. We worden hier ontvangen, kunnen vragen stellen en er wordt een rondleiding verzorgd.

Interesse? Wandel dan mee morgen 23 april en geniet van de rijke historie en de prachtige natuur.

De start van de wandeling is om 11.00 uur bij het Wapen van Cromvoirt. U bent vanaf 10.30 welkom. De koffie staat klaar. Om 11.00 starten we gewapend met een routebeschrijving aan de struintocht. We vertrekken eerst met zijn allen naar de golfbaan alwaar we een rondleiding krijgen, het is niet de bedoeling om op eigen gelegenheid daar te struinen i.v.m. uw veiligheid en aansprakelijkheid. De resterende route bent u daarin vrij. Natuurlijk zorgen we ervoor dat er onderweg nog een kleine versnapering te genieten valt.

Er zijn verschillende routes, die zowel gezamenlijk als op eigen gelegenheid kunnen worden gelopen. Deelname is gratis en voor een routekaart wordt gezorgd. Bent u slecht ter been dan is deze wandeling minder geschikt.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen