Deelnemen aan de Buurtcirkel Vught?

Foto: Welzijn Vught

Heeft u behoefte aan meer contact?  Wil je leuke activiteiten ondernemen met anderen? Weet u niet zo goed hoe? Meldt u zich dan aan voor Buurtcirkel Vught.

Een Buurtcirkel is een sociaal netwerk waarbij iedere deelnemer zijn eigen talenten inzet voor anderen en waar ontmoeten centraal staat.  Welzijn Vught start binnenkort een buurtcirkel in het Centrum in Vught.

En buurtcirkel is een groep van 9-12 buurtbewoners die elkaar regelmatig ontmoeten, die elkaar helpen en er samen op uit gaan. Het uitgangspunt is elkaar ondersteunen en het vooral leuk hebben! Voorbeelden hiervan zijn samen koken en eten, wandelen of naar het theater gaan. Maar ook mee naar de tandarts of helpen bij de administratie.

De groep zal worden ondersteund door twee vrijwilligers. Deze helpen bij het organiseren van activiteiten en bij het begeleiden van de groep.

Hoe kunt u zich aanmelden?
Buurtbewoners kunnen zich rechtstreeks aanmelden bij Welzijn Vught of bij Wegwijs +. Bij interesse, vindt er eerst een gesprek plaats waarin wordt besproken wat Buurtcirkel Vught precies inhoudt, wat uw talenten en kwaliteiten zijn en of u vragen heeft. Bij voldoende deelnemers zal Buurtcirkel Vught

dit voorjaar starten. Woont u niet in het Centrum, dan mag u ook reageren, mogelijk starten we ook in uw omgeving.

Heb je vragen of wil je je aanmelden?
Neem dan contact op met Welzijn Vught, Frank Mulkens T: 06-21101698 of E: [email protected]
Zie ook: www.welzijnvught.nl

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen