FC Den Bosch sluit seizoen af tegen FC Dordrecht

Foto: Henk van Esch

FC Den Bosch speelt morgen de thuiswedstrijd tegen FC Dordrecht. Beide ploegen verschijnen die avond om 20.00 uur aan de aftrap in Timmermans Infra Stadion De Vliert. Het is voor FC Den Bosch de laatste wedstrijd van het seizoen 2016-2017.

Activiteiten op het voorplein
Voorafgaand aan het duel zal de FC Den Bosch Foundation zichtbaar zijn op het voorplein van Timmermans Infra Stadion De Vliert met een ‘pannaveld’. Kinderen kunnen hier vanaf 19.00 uur met hun ouders terecht om hun voetbalkunsten te laten zien. Tevens is er een kraam met fanartikelen van de Macron Store te vinden. Zij houden aanstaande vrijdag uitverkoop.

Afscheid spelers, ereronde Brabant United O15 en presentje namens Toyota Jos van Boxtel
Kort voor aanvang van de wedstrijd zal er op het veld afscheid worden genomen van enkele spelers die aan het einde van dit seizoen sowieso bij FC Den Bosch gaan vertrekken en van enkele stafleden die stoppen in hun huidige functie. Zij zullen namens de club een dankwoord en presentje ontvangen voor bewezen diensten. Daarnaast zal er in de rust een ereronde rondom het speelveld worden gelopen door de spelers en stafleden van het Brabant United-elftal O15. Zij werden op 8 april jl. kampioen in hun competitie. Na afloop van de wedstrijd zullen de spelers het publiek bedanken voor hun steun tijdens dit seizoen. Zij zullen een veertigtal voetballen het publiek in schieten, aangeboden door autosponsor Toyota Jos van Boxtel.

Bijeenkomst oud-spelers onder leiding van clubicoon Jan van Grinsven
Traditiegetrouw nodigt FC Den Bosch bij de laatste thuiswedstrijd voor de winterstop én de laatste thuiswedstrijd van het seizoen oud-spelers en -trainers uit om de wedstrijd vanuit de Businesslounge bij te wonen. De club biedt oud-FC’ers hierbij de gelegenheid om hun collega’s en teamgenoten van weleer terug te zien in Stadion De Vliert. Jan van Grinsven zal vanaf komend seizoen het vaste aanspreekpunt zijn richting deze groep en zal hen vrijdag als gastheer begeleiden.

Na afloop van de wedstrijd vindt er voor supporters in het Blue White Home achter de M-side een afsluitingsavond plaats. DJ Luke verzorgt de muzikale omlijsting. Namens FC Den Bosch een prettige wedstrijd toegewenst bij FC Den Bosch

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen