Een bijzondere wandeling op Zorgpark Voorburg in Vught

Foto: Zorgpark Vught

Zin in een heerlijke wandeling over het prachtige terrein van Zorgpark Voorburg in Vught? Dat kan en wel elke eerste zaterdag van de maand, de volgende dus op 1 april a.s. De wandeling start om 11.00 uur vanaf ontmoetingscentrum de Stenen Hut. Onder de Watertoren 13/19 in Vught. Tevens is er op 1 April een interessante kunstroute op het zorgpark, wat deze wandeling extra gevarieerd en indrukwekkend maakt.

Nog geen prachtig zonnig weer helaas. De lente nog niet op z’n allermooist. Maar de crocussen en narcissen bloeien kleurrijk; de treurwilgen krijgen al hun groen-gele tinten en de magnolia-knoppen staan op “openbarsten” De majestueuze beukenbomen op het terrein kleuren langzaam groen en roodbruin.

Natuur, cultuur, architectuur, de geschiedenis van de psychiatrie, een kerkhof, lange lanen met schitterende bomenrijen, vijvers, een watertoren, een dierenweide, plantenkassen en wat al niet meer.

U kunt zich van tevoren opgeven door te bellen met 0736585912 of u kunt zich om 11.00uur spontaan aansluiten bij de groep. Kosten 2.50 Euro p.p.

Deze wandeling is ook te boeken als team-uitje, als een actief-en informatief gebeuren met een familie, een buurt, een zaak, een organisatie. Ook op andere dagen dan de Zaterdag. U moet zich dan wel een tijd van tevoren melden via bovenstaand nummer, zodat er tijd genoeg is om de gidsen (allen vrijwilligers) te organiseren.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen