Sportweekend: Zwaluw V.F.C. blijft winnen

Zwaluw V.F.C. blijft winnen in de strijd voor het kampioenschap met een goede overwinning op DVG. Zowel Real Lunet als V.V. Helvoirt verloren hun wedstrijd met 0-3.

Zwaluw V.F.C. – DVG: 6-0

“Het was een prima wedstrijd.” aldus coach Laponder. “We stonden met een jong elftal op het veld en deden het goed. We hebben weinig weggegeven en veel kansen gecreëerd. De winst had nog een stuk hoger kunnen uitvallen.” Bram van der Meer scoorde de openingstreffer na een kleine twintig minuten. Na bijna een half uur spelen scoorde Stefan Moes de 2-0. In de tweede helft kwamen we goed de kleedkamer uit. Binnen vijf minuten scoorden Stefan Moes en Rick van de Maasakkers. Uiteindelijk maakten Quinten van Haaren en Dylan Laponder het werk af. De eerstvolgende competitiewedstrijd is op 24 april, thuis tegen FC Tilburg.

Gilze – V.V. Helvoirt: 3-0

Helvoirt begon zeer verdienstelijk aan de wedstrijd tegen Gilze en bood goed weerstand. Gilze speelde iets sterker, maar kansen waren er nauwelijks. Ook in de tweede helft waren de verschillen niet groot op het veld, maar na nog geen tien minuten spelen was er ineens een uithaal van Gilze die in het Helvoirtse doel belandde. Gilze werd sterker door deze voorsprong en drong steeds meer aan. Een kwartier voor tijd kwam de ploeg op 2-0 en nog geen vijf minuten later werd de wedstrijd definitief beslist met de 3-0. Helvoirt speelt op 16 april de volgende competitiewedstrijd, thuis tegen Uno Animo.

Hilvaria – Real Lunet: 3-0

“Het eerste halfuur was gelijk opgaand, maar na de 1-0 gooiden een aantal spelers de handdoek in de ring.” aldus een teleurgestelde coach Van der Linden. “In de tweede helft hebben we nog geprobeerd om de boel om te zetten, maar te veel spelers gaven niet thuis. Komende week spelen we een oefenwedstrijd en dan zullen er wel wat spelers geslachtofferd worden en op de bank beginnen.” De eerstvolgende competitiewedstrijd is op 16 april thuis tegen TSC.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.