Open avond en open ochtend beste basisschool van Vught

Foto: MishadeVries

In de week van 22 mei opent basisschool Misha de Vries haar deuren voor ouders van jonge kinderen die zich oriënteren op het onderwijsaanbod in de gemeente. De school, bekend om zijn sfeer en kwaliteit door kleine klassen en gespecialiseerde leerkrachten, heeft nog enkele plaatsen voor kinderen in groep 1 voor schooljaar 2022/2023.

Misha de Vries geeft naast algemeen inhoudelijk hoogwaardig onderwijs specifiek aanbod als schoolzwemmen, Engels vanaf groep 1 op hoog niveau, en gespecialiseerde docenten voor muziek en gymnastiek. In samenwerking met MDM Vught wordt na schooltijd individueel muziekonderwijs (gitaar, viool, dwarsfluit) aangeboden. Een bijzondere feature is verder de warme lunch die dagelijks wordt verzorgd.

De kosten van de kleine klassen en het bijzondere aanbod (circa 3000 euro per jaar bovenop de normale rijksbekostiging) financiert de school met name uit vrijwillige bijdragen van ouders. Doordat de school dit aanvult met fondsenwerving, is de school voor elk kind, ongeacht de bijdrage die ouders kunnen opbrengen, toegankelijk.

De open avond is maandag 22 mei om 20 uur; de open ochtend op vrijdag 26 mei om 9 uur. Opgeven is niet nodig.

Kijk voor meer informatie op www.mishadevries.nl.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen