Facebookgroep “Je bent pas een Vughtenaar als…” 7.000 leden

Foto: Peter Pijnen

Wat op 13 mei 2015 als een try-out begon is inmiddels uitgegroeid tot een waar fenomeen voor vele Vughtenaren en vele sympathisanten wereldwijd! Bijna exact 2 jaar later heeft deze besloten facebookgroep nu meer dan 7.000 leden en de teller staat nog steeds niet stil.

Wat is nu de reden van dit succes? De founder van deze groep, Peter Pijnen, meldt dat er van meet af aan heel duidelijk is gesteld wat wel en niet toelaatbaar is in de groep. Zo zijn o.a. commerciële berichten niet gewenst alsmede het plaatsten van links naar andere groepen en pagina’s. De groep is uitgegroeid tot een mooie mix van actualiteiten, afbeeldingen, geschiedenis en allerlei andere zaken die met Vught te maken hebben.

Belangrijk zijn ook de vele stakeholders die de groep een warm hart toedragen: naast de verschillende media zij dit ook de Burgemeester van Vught, Nationaal Kamp Monument Vught, Fort Isabella, DePetrus en vele vele anderen. Ook het MKB Vught is een geweldig steun. Zij zorgen regelmatig voor mooie acties die zij speciaal voor de groepsleden creëren.

“De rek is zeker nog niet uit”, zo meldt Peter Pijnen. “als we zo doorgroeien bereiken we nog zeker 7.500 leden in de herfst, en dat zou geweldig zijn!

Indien u de groep niet kent, neem dan zeker eens kijkje door u aan te melden op: https://www.facebook.com/groups/jebentpaseenvughtenaarals/

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen