Lopen, werpen & springen in Vught

Foto: Eric van leeuwen

Op Hemelvaartsdag geniet u van topatletiek bij de 14e editie van de Harry Schulting Games

Dit jaar zijn de Nederlands Kampioenschappen voor Junioren bij S.C. Prins Hendrik, maar dat betekent natuurlijk niet dat de jaarlijkse topwedstrijd komt te vervallen. Vele atleten staan deze donderdag aan de start van de Harry Schulting Games bij Prins Hendrik. Komt u ze aanmoedigen?

Programma
Het deelnemersveld is een mix van topatleten, subtoppers en jeugd. Zo gaat PH-atlete Melissa Boekelman kogelstoten (zij behaalde onlangs de limiet voor de Wereldkampioenschappen in Londen deze zomer) en staat de volledige Nederlandse top op het polsstokhoogspringen – met PH-jonkie Koen Koenders – op de aanloop. Op de 400m horden – hét onderdeel van Harry Schulting zelf – zijn de heren en dames flink aan elkaar gewaagd; strijd gegarandeerd dus. Sowieso gaat dat op vele onderdelen het geval zijn. Hoger, verder en/of sneller, daar draait het om. Mis het niet!

Wie wat waar?
Wie het spektakel van dichtbij wil meemaken is van harte welkom op de Sportlaan in Vught. Het 1e startschot valt om 16.00 uur en het programma eindigt om 22.00 uur. Toegang is gratis. Kijk voor meer informatie op www.harryschultinggames.nl.

PH-Trailrun
Ook de PH-trailrun wordt donderdag gelopen. Drie afstanden (8, 14 kilometer en 25 km) over avontuurlijke paden en heuvels. De start van de trail is om 13.30 uur, kijk voor meer informatie op www.ph.nl.

 

Reacties