Als het technisch mogelijk is, kunnen wij het maken bij van der Dussen maatkeukens

Al meer dan 25 jaar werkt Gert van der Dussen in de keukenbranche. Begonnen als keukenmonteur kent hij alle ins en outs van het vak. Dat komt goed van pas als eigenaar van Van der Dussen maatkeukens. Hij en zijn vrouw Helma runnen de zaak sinds 2010 in Berlicum.

Met een vader die ook in het keukenvak zat, is de appel niet ver van de boom gevallen. “Ik begon als keukenmonteur en ging ook keukens verkopen”, vertelt Gert. “Ik voelde me beperkt doordat leveranciers dingen niet in hun assortiment hadden. De oplossing was simpel: ik zou het zelf gaan maken. We konden in 1997 een zaak overnemen en twijfelden daar geen moment over. Een paar jaar geleden kwam de mogelijkheid om ons in Berlicum vestigen. Aangezien we hier al jaren met veel plezier woonden, was dat een logische stap.”

Meedenken in oplossingen
Van der Dussen maatkeukens onderscheidt zich in kleinschaligheid en creativiteit. “Bij een persoonlijke keuken, hoort een persoonlijke benadering. Dat is ook het leukste aan ons vak. Met mensen om tafel zitten en hun ideeën op papier zetten. Je ziet ze enthousiast worden zodra ze beseffen dat wij hun droomkeuken kunnen maken. Uitdagingen gaan we dan ook niet uit de weg, juist niet”, zegt Helma. “Dan wordt het voor mij pas echt leuk”, grinnikt Gert. “Als het technisch mogelijk is, kunnen wij het maken. Wij leveren maatwerk. Dan maakt een paar centimeter verschil niets uit, terwijl je bij een fabriekskeuken meteen een probleem hebt. Wij geven altijd eerlijk advies over de voor- en nadelen van bijvoorbeeld een aanrechtblad of frontmateriaal. Daar is een klant het beste mee geholpen.”

Kunstwerk
Of je nu een landelijke, traditionele of moderne keuken wilt bij Van der Dussen kan het allemaal. Ook voor renovatie en levensbestendige keukens draait het bedrijf haar hand niet om.

“Wil je een groen met wit gestippelde keuken? Geen probleem. We hebben zelfs een keer een kunstenares gehad waarbij we kleuren uit haar kunstwerk op de panelen van de keukenkastjes verwerkten”.

Actueel
In onze showroom staan diverse opstellingen met verschillende bladmaterialen, zoals composiet/ Dekton, graniet, ceramistone, terrazzo en massief hout. Ook plaatsen wij keukenapparaten van merken als Miele, Siemens, Liebherr, Neff, Atag, Novy, Falcon,Wave Design etc.

Nieuw in onze showroom is een opstelling waar Siemens Home Connect apparatuur in de demonstratiemodus te gebruiken is. U kunt applicaties uitproberen voordat u besluit een apparaat met Home Connect functie aan te schaffen. Wij zijn Siemens StudioLine dealer en kunnen van deze apparaten de voordelen in gebruiksmogelijkheden laten zien. Voor de echte hobby kok hebben wij mooie Neff ovens, waarbij de Hide en Slide deur echt een meerwaarde kan hebben. Ook als het gaat om kleine huishoudelijke apparatuur zoals KitchenAid Artisan mixer, blender of een Nespresso Artisan apparaat bent u bij ons aan het juiste adres.

Op maandag 5 juni (tweede pinksterdag) nodigen wij u van harte uit om onze sfeer te komen proeven. Wij zijn dan geopend van 11.00 tot 16.00 uur, waarin we nieuwe materialen en mogelijkheden laten zien.

van der Dussen Maatkeukens  Overbeeke 21  5258 BL  Berlicum
073-5038861 of 06-22520741 of [email protected]
www.vanderdussenmaatkeukens.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen