100% NL Speelt Live stadionconcerten geannuleerd

Foto: Pixabay

Het plan om onder de naam 100% NL SPEELT LIVE de stadions in te gaan is helaas te ambitieus gebleken. De organisator Creative Event Company heeft de beslissing moeten nemen om de pilot van dit concept niet plaats te laten vinden. Op zaterdag 10 juni zou ‘100% NL SPEELT LIVE’ te beleven zijn in het Timmermans Infra Stadion De Vliert.

Er is gebleken dat er in de regio’s niet voldoende animo is voor het evenement. Hierdoor is het niet mogelijk om de entourage neer te zetten en de kwaliteit te bieden wat van dit concept wordt verwacht. De organisatie van 100% NL SPEELT LIVE is in handen van Creative Event Company B.V. 100% NL is naamgevend hoofdsponsor en geen organisator. Dit neemt niet weg dat we het heel erg vervelend vinden en onze excuses aanbieden voor het ongemak.

Ik heb een kaartje gekocht, wat nu?
Vanzelfsprekend krijg je het aankoopbedrag teruggestort op je rekening als je de tickets hebt gekocht via het officiële verkoopkanaal van 100% NL Speelt Live. Je ontvangt persoonlijk via e-mail bericht met alle informatie. Deze e-mail is verstuurd naar het e-mailadres dat je hebt opgegeven bij het aanschaffen van de kaartjes. Heb je deze e-mail niet ontvangen, wil je meer informatie of heb je een klacht? Stuur dan een mail naar [email protected]. Er wordt dan spoedig contact met je opgenomen.

Ik heb een kaartje gewonnen, wat nu?
Alle prijswinnaars ontvangen van 100% NL per email persoonlijk bericht over de afhandeling van de prijs.

Bron: 100%NL

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen