T.V. Wolfsbosch zamelt geld in voor KWF Kankerbestrijding met open tennistoernooi BallenvoorBallen

Foto: TV Wolfsbosch

Van zaterdag 24 juni tot en met zondag 2 juli 2017 organiseert tennisvereniging Wolfsbosch voor de tweede keer een open tennistoernooi met als doel om geld in te zamelen voor KWF Kankerbestrijding. Ook voor niet-tennissers en kinderen zal er van alles te beleven zijn.

Zo vindt op zondag 25 juni de kidsday plaats en kunt u van maandag t/m vrijdag kennismaken met Virtual Reality. Op vrijdag 30 juni vindt een bierproeverij plaats. Daarnaast zal er op zaterdag 1 juli aansluitend aan de barbecue een veiling worden gehouden. Tijdens de veiling kan geboden worden op onder meer privé-tennislessen, een gezichtsbehandeling bij Toet Tout, een uitgebreide lunch bij Hemels, chocolade van Patisserie de Rouw, een kunstwerk van Han van Schaaijk en nog veel meer. De volledige lijst met veilingitems is te vinden op www.wolfbosch.nl en de gehele opbrengst van de veiling gaat naar KWF Kankerbestrijding. Net als vorig jaar zal er tijdens de veiling ook een loterij plaats vinden waarbij een racket beschikbaar wordt gesteld door Van Helvoort Sport. Getennist wordt in de leeftijdscategorieën 20+ en 45+ op basis van actuele rating in de categorieën 3 t/m 9. Win je in je categorie dan wacht je een speciale VIP-clinic van Jacco Eltingh. Inschrijven voor het BallenvoorBallen Toernooi kan tot en met 11 juni op toernooi.nl.

Ballenjongens en -meisjes gezocht
Ook de jeugd wordt bij het BallenvoorBallen Toernooi betrokken. Zo spelen de kinderen uit de categorie ‘Rood-Oranje’ een speciale editie van hun onderlinge wedstrijdjes op zondag 25 juni. Voor de in ‘Groen-Geel’ spelende jeugd van ± 8 tot 17 jaar heeft Wolfsbosch een speciale oproep: zij die op groot veld kunnen spelen, mogen zich opgeven als ballenjongen of -meisje tijdens de finales van het BallenvoorBallen Toernooi. De finalisten die willen ervaren hoe het is om ondersteund te worden door ballenkinderen zullen daarvoor natuurlijk een duit in het KWF-zakje moeten doen. Meer informatie kan verkregen worden via [email protected]

Meer dan 4.500 euro
De toernooicommissie hoopt op een groot aantal inschrijvingen voor het toernooi. Tijdens de eerste editie van het toernooi is vorig jaar het overweldigende bedrag van 4.500 euro opgehaald voor het KWF. Het streven is natuurlijk om daar dit jaar overheen te gaan. Vughtenaren die niet tennissen maar ons initiatief een warm hart toedragen, zijn van harte uitgenodigd om een vrijwillige donatie te doen. Wij zorgen ervoor dat alle ingezamelde ‘ballen’ bij KWF terecht komen. Een financiële bijdrage mag tijdens het toernooi in de collectebussen worden gedaan, maar kan ook worden overgemaakt via de actiesite https://acties.kwf.nl/ballenvoorballentoernooi2017.

Over Wolfsbosch
Tennissen op een prachtig bebost park met 11 verlichte kunstgrasbanen? Lid worden zonder wachtlijst? Kiezen uit diverse trainingsmogelijkheden? Dat kan bij T.V. Wolfsbosch, de grootste tennisclub van Vught. Onze gezellige vereniging bestaat uit 930 actieve leden, waaronder 240 jeugdleden. Trots zijn we op onze jeugdselectie, de vele competitieteams en commissies die onze club draaiend houden. Voor de jeugd organiseren we regelmatig activiteiten.

Op www.wolfsbosch.nl is informatie te vinden over de lidmaatschapskosten, de baanbezetting, de clubcompetitie en onze goedbezochte toernooien.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen