Help Stichting Hulp voor Oekraïne helpen

Foto: Hulp voor Oekraine

Stichting Hulp voor Oekraïne in Vught staat al sinds het begin van de oorlog onvermoeibaar klaar voor de getroffenen in Oekraïne, en we hebben jouw hulp nodig om dit dankbaar werk voort te zetten.

In de afgelopen twee jaar hebben we met jullie steun meer dan 350 ton aan hulpgoederen verzameld en verzonden naar Oekraïne. Dit heeft direct geholpen bij het ondersteunen van ongeveer 65.000 mensen die getroffen zijn door de dagelijkse aanvallen van Rusland.

Echter, achter deze bewonderenswaardige inspanningen schuilt een financiële uitdaging. Elke vrachtwagen geladen met hulpgoederen die vertrekt vanuit Vught brengt kosten met zich mee. Het transport van Nederland naar Oekraïne bedraagt € 2.000,- en nog eens € 1.500,- om de hulpgoederen binnen Oekraïne te verdelen naar de gebieden waar ze het meest nodig zijn, zoals Bachmoet, Cherson en Charkiv.

Wij geloven dat samenwerken de sleutel is om deze humanitaire missie voort te zetten. Daarom doen we een beroep op jou, onze gewaardeerde supporter, om ons te blijven steunen. Samen kunnen we blijven helpen. Hier is hoe je kunt bijdragen:

Sponsor een kilometer van onze vrachtwagen voor slechts € 1,11: Elk klein bedrag maakt een groot verschil. Jouw bijdrage van € 1,11 staat gelijk aan het sponsoren van 1 kilometer van onze vrachtwagen op zijn reis van Vught naar Rivne.

Je kunt doneren via onze website op www.hulpvooroekraine.nu/geld-doneren of je donatie contant (of bijvoorbeeld statiegeldbonnetje) inleveren bij ons sorteercentrum, gevestigd aan de Esscheweg 105 in Vught. Het sorteercentrum is geopend op maandag, dinsdag en woensdag van 14:00 tot 18:00 en op zaterdag van 12:00 tot 15:00.

Samen kunnen we hulpgoederen blijven sturen naar degene die het het hardst nodig hebben in Oekraïne. We hopen dat je je bij ons voegt in deze nobele missie en een positief verschil maakt in het leven van degenen die ons het meest nodig hebben.

Laat ons samen een baken van hoop zijn voor de getroffenen in Oekraïne. Jouw bijdrage, hoe klein ook, maakt een groot verschil.

Voor meer informatie, donaties en contact: Website: www.hulpvooroekraine.nu
Facebook: www.facebook.com/samenvooroekraine E-mail: [email protected] Adres: Esscheweg 105, hal 3 Vught

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen