LijfStijling is specialist in Afvallen, Bewegen, Behandelen en Schoonheid

U vindt bij LijfStijling alles onder één dak én in één hand! Dus geen afzonderlijke consulten en adviezen bij verschillende specialisten. U krijgt een integraal persoonlijk advies over alle onderdelen, die voor u belangrijk zijn en waar u mee aan de slag wilt.  Uniek concept in de regio!

Annemiek van der Voort is 8,5 jaar geleden gestart met haar praktijk in Maren Kessel. Sinds 1,5 jaar heeft zij ook een vestiging in Vught. “De kracht van mijn bedrijf is vooral de persoonlijke programma’s, tijd en aandacht voor de client”, aldus Annemiek. LijfStijling werkt met een klein, deskundig team dat continu wordt geschoold in de nieuwste technieken.  Daarnaast zijn zij allen ook ervaringsdeskundigen.

Wij geloven in U én in onze aanpak!

Wilt u afvallen en fitter zijn?
Veel dames en heren zijn al naar volle tevredenheid afgevallen en voor een groot deel ook op gewicht gebleven. Het gaat u deze keer ook écht lukken met de aanpak van LijfStijling eventueel in combinatie met ons beweegprogramma (met EMS), en/of de LPG-endermologie behandelingen.

Wilt u huidverzorging of huidverbetering?
Ook voor gezichtsbehandelingen bent u bij Lijfstijling aan het goede adres. Wilt u een ontspannende behandeling? Of advies over uw huid(probleem)? Het kan allemaal. Er wordt een huidanalyse gemaakt met de geavanceerde “skinscout”. U krijgt een deskundig advies over de behandelingen, het gebruik van de producten en een thuisadvies. LijfStijling werkt met doeltreffende apparatuur voor een nog beter resultaat.

Nieuwe website!
Neem een kijkje op de geheel vernieuwde website www.lijfstijling.nl voor het complete aanbod én ervaringen van anderen. Ook zijn daar de lopende acties vermeld. Bel daarna voor een gratis adviesgesprek met Annemiek van der Voort, 06-20299616.

Voel je welkom bij LijfStijling
Team LijfStijling
Annemiek van der Voort

U kunt bij LijfStijling terecht voor:
afvallen – beweging (electrofitness/E-Fit) – huidversteviging en vet verwijderen (LPG-endermologie, cavitatie), schoonheidsbehandelingen (LPG endermolift, microdermabrasie, couperose/acné)

LijfStijling: St. Elisabethstraat 52 te Vught
Provincialeweg 73 te Maren Kessel

 

Reacties