Clip & Klaar viert tienjarig jubileum

Foto: clip&klaar

Sinds tien jaar werken Jolanda Verhoof en Carlette van Velzen onder de naam Clip&Klaar waarmee ze ondersteuning bieden aan organisaties in de breedste zin van het woord. Dit jubileum én hun nieuwe onderkomen laten ze niet ongemerkt voorbijgaan.

“Wij doen eigenlijk alles wat er op een kantoor gebeurd, behalve de cijfers. We zijn vooral veel met woorden bezig, onder andere op het gebied van secretariaat, evenementenprojecten, communicatie en pr. Clip&Klaar is een parapluorganisatie waarbij gebruik wordt gemaakt van zelfstandige professionals. Wij zijn zelf de kartrekkers en aanspreekpunten. Wanneer we een opdracht niet zelf kunnen uitvoeren, zorgen we ervoor dat de juiste persoon dat wél doet. We komen daar waar (tijdelijk) extra handen nodig zijn bij alle organisaties, onder andere in techniek, onderwijs, gemeentes en brancheverenigingen.”

De dames begonnen tien jaar geleden rustig aan vanuit hun huis en zijn langzaamaan uitgegroeid tot waar ze nu zijn. “Sinds april hebben we nu een werkplek aan de Kempenlandstraat 21 in Vught. Zo kunnen we veel makkelijker samen overleggen. Vroeger moesten we soms opdrachten afzeggen omdat we de tijd niet hadden om de klus aan te pakken. Nu hebben we zo’n breed netwerk dat we de opdrachten kunnen laten uitvoeren door iemand anders. We werken nu tien jaar samen en voorlopig gaan we gewoon door. We blijven ons ontwikkelen en willen ons bedrijf dynamisch houden. Soms krijgen we vragen die we zelf niet hadden kunnen bedenken, maar we houden wel van een uitdaging. Die opdrachten maken het werk extra leuk en houden het levend.”

Op vrijdag 30 juni geven Jolanda en Carlette een borrel om hun relaties en de buurt te laten zien hoe ze te werk gaan. “We vonden ons tienjarig jubileum én de nieuwe werkplek wel een goede reden voor een feestje. En we willen graag meer bekendheid voor Clip&Klaar in Vught. Daarom geven we deze borrel voor een kleinere kring van relaties en bekenden. En we hopen dat er nog vele feestmomenten zullen volgen.”

Informatie: www.clipklaar.nl.

Lisette Broess-Croonen

Reacties