VVV-agentschap Van der Valk Hotel ’s-Hertogenbosch – Vught geopend

Foto: VVV Noord-Oost Brabant

In Van der Valk Hotel ’s-Hertogenbosch – Vught aan de Bosscheweg in Vught is maandag 26 juni een VVV-agentschap geopend. Bezoekers aan Vught en de regio kunnen hier terecht voor toeristische bezoekersinformatie.

De feestelijke opening gebeurde door wethouder Peter Pennings, onder toeziend oog van de directeur Van der Valk Hotel Peter Raaijmakers en VVV-directeur Rein de Laat. Met het hijsen van de VVV-vlag in de vlaggenmast voor het hotel, is de agentschap een feit.

Samenwerking
De realisatie van het agentschap is tot stand gekomen door een goede samenwerking tussen de VVV, Van der Valk Hotel ’s-Hertogenbosch – Vught en gemeente Vught. Het maakt  daarbij onderdeel uit van het uitvoeringsprogramma van ’het geheim van Vught’ waarbij Vught meer op de kaart wordt gezet. Directeur van Van der Valk in Vught: De vele gasten van het hotel – jaarlijks zo’n 400.000 – vragen onze receptionistes dagelijks al naar de hotspots in de omgeving. Geweldig dat we de samenwerking met de VVV op deze manier mogen uitbreiden. We zijn nu letterlijk en figuurlijk de welkomstpoort van Vught.”

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen