Musical Intermezzo zoekt zangtalent

Foto: Intermezzo

Musical Intermezzo uit Vught bestaat al meer dan 30 jaar. In deze 30 jaar hebben ze 12 muziektheaterproducties en meer dan 100 optredens verzorgd van theater de Speeldoos tot aan het Amsterdams Concertgebouw.

Een kleine groep zangers/zangeressen uit de regio midden/oost Brabant die steeds weer de uitdaging zoekt in het fenomeen meerstemmige zang in combinatie met theater. Uitdaging is er volop!

Als aanvulling zoekt Musical Intermezzo een mezzo-sopraan en een tenor die hen op korte termijn komt versterken. We zijn op zoek naar:

  • een mezzo-sopraan én tenor met zangervaring;
  • ook solistisch kan en wil performen;
  • beschikt over een krachtige stem.

De passie voor en het plezier in zingen, samen met een enthousiaste groep mensen, is zeker ook belangrijk. Het repertoire van Musical Intermezzo is enorm breed. Van kleine liedjes zoals Fragile tot aan Multicolors van Son Mieux en alles wat ertussen zit. Na je reactie word je uitgenodigd om auditie te komen doen. Je mag altijd een repetitie bijwonen.

Voor informatie én aanmelding kun je bellen naar 06-22968396 of stuur een mail naar [email protected]. Geert-Jan van den Heuvel kan je alles vertellen over wat Musical Intermezzo van je verwacht en wat jij van hen mag verwachten. De site kan je alvast een eerste indruk van deze groep geven www.musicalintermezzo.nl

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.

 

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen