Kupro eerste kozijnenmerk met een fysieke winkel

Foto: Kupro

[Advertorial] Kupro Kunststof Kozijnen zet met deze winkel een nieuwe stap in de benadering van klantenservice in de kozijnenbranche.

Kupro Kunstof Kozijnwinkel
Eerder deze maand werd de eerste kunststof kozijnenwinkel in Nederland geopend, aan de Schouwburgring 27 in het centrum van Tilburg. Hiermee zet Kupro een vernieuwende stap in de benadering van klantenservice en toegankelijkheid binnen de kozijnen branche. “In een tijd waarin online shoppen de overhand heeft, geloven we sterk in de kracht van persoonlijk contact en de fysieke ervaring,” zegt Roel Denissen, eigenaar van Kupro.

Hoogwaardige producten
Kupro Kunststof Kozijnen staat bekend om haar hoogwaardige producten en deskundig advies, en met deze nieuwe winkel wordt die service nu direct naar de consument gebracht. “Door onze deuren te openen in een drukke winkelstraat bieden we onze klanten de unieke mogelijkheid om onze producten van dichtbij te bekijken en vrijblijvend advies te krijgen over de beste oplossingen voor hun woning.”

Deskundig advies
Tilburg is de eerste stad die van deze innovatie mag profiteren, maar de ambitie van Kupro reikt verder. “We kijken ernaar uit om in de toekomst nog meer Nederlandse steden aan onze lijst van fysieke winkels toe te voegen,” aldus Roel Denissen. De showroom is geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 12.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 tot 15.00 uur. Loop gerust eens binnen voor een vrijblijvend advies op maat.

Zie voor meer informatie de website 
Schouwburgring 27, Tilburg, tel.: 013 – 7851522
Deze advertorial werd je aangeboden door Kupro Kunstof Kozijnen

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen