FC Den Bosch start met trials voor Family Fit programma en roept Bossche families op mee te doen

Foto: FC Den Bosch

Heb jij zin om samen met jouw gezin te bewegen en ben jij klaar om je leefstijl naar een hoger niveau te tillen? Er is geen betere plek om hiermee te beginnen dan in het stadion van FC Den Bosch, waar de Bossche profclub binnenkort start met een nieuwe programma.

De meeste mensen weten dat een gezonde leefstijl belangrijk is voor hun lichamelijke en mentale gezondheid. Toch valt het in de praktijk niet mee om hiernaar te leven. FC Den Bosch gaat gezinnen helpen om ongezonde gewoontes te doorbreken en vitaliteit te verhogen.

Het vorige programma van de profclub, FIT met FC!, was bedoeld voor supporters die te weinig bewogen en te zwaar waren. Dit programma wordt nu doorontwikkeld tot een familievariant, genaamd Family FIT met FC. In dit unieke project helpt de FC Den Bosch Foundation ouders en kinderen gezonder te worden en gezond te blijven. In twaalf weken wordt gezinnen met kennis, beweging en voeding geleerd hoe zij dit op een laagdrempelige, leuke manier in de dagelijkse praktijk kunnen brengen. In aanloop naar de start van het project in september dit jaar, organiseert FC Den Bosch een aantal try-outs. Zodat bij families kan worden gepeild hoe zij de verschillende onderdelen beoordelen. FC Den Bosch is op zoek naar ouders en kinderen die hier aan mee willen werken.

Er worden drie gratis workshops georganiseerd waaraan gezinnen kunnen deelnemen.
Geïnteresseerde ouders kunnen zich met hun kinderen (8-12 jaar) aanmelden via [email protected] o.v.v. Family Fit. Deelnemers aan één van deze workshops krijgen voorrang wanneer het Family FIT met FC-programma daadwerkelijk van start gaat. En iedereen die zich aanmeldt ontvangt alvast een vrijkaartje voor de laatste thuiswedstrijd van FC Den Bosch van dit seizoen op vrijdag 3 mei in Stadion De Vliert. De Bosschenaren spelen dan tegen FC Emmen.

De data voor de drie afzonderlijke workshops in Stadion De Vliert zijn:

  1. Maandag 29 april, 18:30 tot 20:00 uur; bedoeld voor: ouder (vader, moeder, of gemengd) – kind
  2. Maandag 20 mei, 18:30 tot 20:00 uur; bedoeld voor vader – kind
  3. Maandag 10 juni, 18:30 tot 20:00 uur; bedoeld voor moeder – kind

Deelname is gratis. Schrijf je in via [email protected].

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen